Lifestyle

Як робити масаж простати? Інструкція для жінок

У цій статті ми поговоримо про те як робити масаж простати в рамках еротичної практики, а не медичної процедури. Тому будемо мати на увазі, що в процесі бере участь здоровий чоловік, без наявності будь-яких протипоказань до масажу простати.

Якщо у чоловіка є проблеми зі здоров’ям, швидше за все, він вже був у лікаря і отримав свої індивідуальні рекомендації від фахівця. Тобто дорослий чоловік сам знає, що робити можна, а що ні, з огляду на стан свого здоров’я.

Міфи і страхи про масаж простати

Анальний секс, з чоловіком в ролі приймаючої сторони, не дуже популярна практика. Це відбувається через велику кількість упереджень, які занадто глибоко засіли в наших головах.

Міф номер один: “Такими речами тільки геї і займаються”

Сексуальна орієнтація – це спрямованість сексуального потягу. Що це означає? Коли чоловік хоче жінку – він гетеросексуал; коли чоловік хоче чоловіка – він гомосексуал.

Сексуальна орієнтація не визначається любов’ю до анальних ігор. Так, гомосексуальні чоловіки займаються анальним сексом, але ж і оральним також (і навіть набагато частіше, якщо вірити статистиці). Не варто переживати про свою орієнтацію, якщо тобі подобаються ласки партнерки. Вже які саме, на якій частині тіла зосереджені – це справа вашої гетеросексуальної пари.

Міф номер два: “Анальним сексом шкідливо займатися”

Та що завгодно може бути шкідливим, якщо “здуру” або “надмірно”. І анальний секс може, звичайно. Тому існують певні правила, дотримання яких забезпечить безпеку для обох сторін.

Справедливості заради, хочу уточнити, що масаж простати сильно відрізняється від прям таки “анального сексу”. Тут немає активних (часом агресивних) фрікцій, як в пегінгу, наприклад. Масаж проводиться делікатно. І делікатність ця проявляється не тільки фізично, більшою мірою – це емоційний зв’язок, який виникає між партнерами в процесі.

Якщо відкинути уявлення про жорсткий анальний секс, та зосередитися на масажі простати, то можна розгледіти щось хороше і позитивне для кожної зі сторін:

Для чоловіка – це профілактика захворювань простати, тобто дуже навіть корисно. Для жінки – це можливість зрозуміти потреби свого партнера, навчитися бути уважною і відповідальною. Для пари – це прекрасний спосіб зблизитися емоційно, навчитися говорити і прислухатися один до одного, навчитися довіряти.

Чого побоюється жінка?

“Чи стане геєм, і втратить до мене інтерес”

“Розгубив свою мужність”

“У мене був власний негативний досвід анального сексу”

“Гігієна. Не хочу втручатися в не найбільш чисту зону”

Чого побоюється чоловік?

“Раптом сильно сподобається і перекиднуся в іншу команду”

“Чи втрачу мужність в її очах, та й у своїх теж”

“Не хочу передавати контроль”

Не такі вже ми й різні. І чоловіків, і жінок турбують приблизно одні й ті ж страхи. Якщо тобі вдасться це зрозуміти, буде набагато легше навчитися проявляти щиру турботу про партнера.

Розмовляти про новенькі сексуальні практики, які хочеться спробувати, просто необхідно. Тільки не вимагай, а пропонуй. У подібних бесідах більшість людей відчуває себе максимально вразливо, тому намагайтеся не зачіпати почуття один одного. Це важливо.

Імовірність зміни сексуальної орієнтації, через вподобаного масажу, мізерно мала. Сподіваюся, тобі стало хоч трохи зрозуміліше, що закони тут зовсім інші працюють. Це питання потягу, сексуального бажання і тяги або до своєї статі, або до протилежного. Якщо тобі подобається, коли дівчина пестить твою попу, значить все нормально, не переживай, ти абсолютно точно не гей. Якщо тобі починає подобається лікар-чоловік, до якого ти прийшов простату перевіряти, це вже дзвіночок, можна починати турбуватися.

Що стосується “жіночності” і “мужності”, ці поняття ніяк не пов’язані з анусом. Досвід зміни ролей може піти тільки на користь парі. Допоможе розібратися глибше в своїй власній гендерній ідентичності.

Прикольний лайфхак для жінок, які хочуть спробувати масаж простати, а їх чоловікам складно зважитися – задіюйте нові нейронні зв’язки під час сексу. Що це означає? У моменти, коли вам обом дуже добре і приємно, приділяй більше слухаючи пестощів його сідниць. Не слід відразу вторгатися, як терорист, а поступово. З кожним разом у його голові почне все міцніше спрацьовувати установка: коли приємно – пестять сідниці. Згодом почне запускатися і зворотне: пестять сідниці – значить приємно. Таким чином поступово долається страх, і чоловікові вже легше уявити і зацікавитися практикою масажу простати.

Масаж простати: пози

Як робити масаж простати? Інструкція для жінок 1

Важливо, щоб чоловік був розслаблений і досить сильно збуджений. Загальний масаж тіла добре впорається з цими завданнями, краще починати з нього. Відповідних позицій для масажу простати багато, але найбільш зручними та комфортними я б назвала наступні:

На животі, з подушкою під животом – забезпечується хороший доступ до сідниць і ануса. Плюс цієї позиції в тому, що чоловікові легше зануритися в себе і свої відчуття. мінус теж є – неможливо налагодити зоровий контакт. Також немає прямого доступу до члена, якщо у тебе були плани не обмежувати гру тільки анальними ласками.

Масаж простати на спині, з подушкою під сідницями. У такому положенні є контакт очі-в-очі, тобі буде легко відстежувати реакцію чоловіка на всі твої рухи. Паралельно можеш грати з членом, це значно збільшить приємні відчуття.

Підготовка до масажу простати
Правило номер один: Нігті

Ніяких нігтів бути не повинно – це важливе правило безпеки для будь-яких анальних практик.

Стінки прямої кишки дуже ніжні. До того ж там досить агресивна мікрофлора, яка не особливо охоче сприяє загоєнню подряпин.

Правило номер два: Мастило

Подбай про наявність баночки хорошого лубриканта під рукою. У прямій кишці немає природної лубрикації, яка необхідна для комфортного проникнення. Мастило може бути і на силіконовій основі, і на водній. Чим густіше консистенція мастила, тим краще. Якщо плануєш задіяти в процесі силіконову іграшку, вибирай мастило на водній основі.

Важливо: слина – це не те щоб погане мастило, це взагалі не мастило!

Правило номер три: Розслабся

Будь-яка напруга може доставити дискомфорт, тому твоя провідна рука повинна бути максимально розслаблена. Влаштуйся зручніше, так, щоб в твоєму тілі не виникало напруженості.

Як правильно увійти при масажі простати

Для початку пограй з колечком ануса. Води одним або двома пальцями по колу, вгору-вниз, або вліво-вправо. Нанеси достатню кількість мастила на палець, пристав його до верхньої або нижньої точки колечка ануса, і починай акуратно вводити його в партнера. Подушечка пальця спрямована до живота чоловіки, якщо він лежить на спині – подушечка вгору. Рухи не повинні бути зворотно-поступальними, це неприємно і навіть болісно розтягує шкіру. Пальцем потрібно “рити” собі дорогу рухами вгору-вниз. Не квапся, рухайся плавно, стеж за реакцією партнера.

Нагадуй йому глибоко і рівно дихати, щоб підтримувати стан розслабленості і збудження на належному рівні.

Простата прощупується на передній стінці прямої кишки, ближче до живота. Приблизно в 6-9 см від входу в анус, точної відстані тобі ніхто не скаже, кожна людина унікальна. Як правило, простата має більш щільну структуру. Але буває, що ця область нічим особливо не відрізняється на дотик, тоді орієнтуйся на реакцію чоловіка.

Коли ти зрозуміла, що вже знайшла простату, досліджуй її. Не бійся натискати, але і не перестарайтеся – зусилля не повинні перевищувати тих, з якими ти чухаєш очі. Підійдуть кругові рухи, вгору-вниз, вліво-вправо. Пильнуй за партнером, з’ясуй як йому найбільше подобається.

Можеш попросити, щоб він коментував свої відчуття. Стимуляцію простати можна продовжувати скільки завгодно, поки ти не втомишся або чоловікові не набридне. Масаж простати рекомендується проводити не більше 20-25 хвилин.

Виймай пальчик тими ж рухами вгору-вниз, ще повільніше, ніж вводила. Притримай вказівним і середнім пальцями другої руки колечко ануса з двох сторін, під час вилучення.

* Під час масажу простати, чоловікові може здатися, що він хоче помочитися. Це помилкове відчуття, заспокой його і себе. За простатою розташований сечовий міхур, і позив в туалет немає від того, що він повний. Просто тиск від стимулювання простати трохи віддає і на сечовий.

Простатний оргазм

Протягом усього часу застосування, ерекція може пропасти і це нормально. Не думай, що твоєму чоловікові перестало подобатися те, що відбувається (тільки якщо він сам про це не скаже). Запитай у нього, чи хоче він досліджувати свої відчуття далі. Якщо захоче продовжити, можна додати ще один пальчик, або секс-іграшку. Якщо йому захочеться “розрядитися”, тоді включи в процес член і яєчка. Оргазм від одночасної стимуляції члена і простати буде дуже яскравим і потужним.

Оргазм від масажу простати часто буває множинним, і далеко не завжди закінчується еякуляцією. Але оргазмувати тільки від стимулювання простати, навряд чи вийде з першого ж разу. Такого результату можна досягти тоді, коли чоловік знає своє тіло і вже вміє керувати своїми відчуттями. Простатний оргазм – це навичка, якій можна навчитися.

2 Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *