Lifestyle, Питання-відповідь

Точка G у чоловіків: де вона знаходиться і як стимулювати?

Про жіночу точку G ми вже чули. Її відкривали, посилено шукали, не знаходили і (мабуть, від досади) піддавали її існування під сумнів.

Тільки шум трохи вщух, як – оце так! – з’явилися чутки про те, що у чоловіків теж є точка G! До слова, знайти її набагато легше.

ЩО ЦЕ?

Чоловічу точку G часто називають точкою Р. «Р» означає простату. Нагадаємо, що простата – це залоза розміром з волоський горіх, розташована трохи нижче сечового міхура. «Точка P» відповідає не тільки за оргазми, але також допомагає в розмноженні, виробляючи сім’яну рідину і допомагаючи сперматозоїдам жити довго і процвітати після того, як вони будуть виведені з пеніса.

ЯК ЗНАЙТИ?

Двома шляхами – зсередини і зовні. Здійснювати пошук точки G ви можете будь-яким способом – чоловік отримає приголомшливі відчуття при будь-якому розкладі. Тут все залежить від ступеня довіри між партнерами.
Усередині:
Ця точка знаходиться в 4-5 сантиметрах від входу в анус. Приблизно на рівні першого суглоба пальця.
Зовні:
Простату можна стимулювати і через промежину. Шкіра між мошонкою і анусом буквально напхана нервовими закінченнями. Про це не варто забувати і під час оральних ласк.

Як стимулювати простати?

Спочатку – діалог Навряд чи чоловік зрадіє, якщо його друга половина раптово вирішить почати подібні експерименти. Деякі і зовсім дуже педантично ставляться до всього, що пов’язано з анальними іграми. Тому діалог – перш за все.

Дуже важливо ставитися один до одного з повагою і пам’ятати, що всіх не може збуджувати одне і те ж. Якщо ваш колишній партнер любив подібні техніки, це зовсім не означає, що нинішній чоловік буде цим задоволений.

Спорядження
Для того щоб пошуки точки P доставили обом партнерам максимум задоволення, потрібно підготуватися.

Вам знадобляться:
Лубрикант. Будь анальні ласки неможливі без змазки. Виберіть якісний лубрикант, наприклад, на силіконовій основі.
Презерватив. Там де анус, там і бактерії. Так, не дуже романтично, але таке життя. Не забудьте надіти на палець презерватив або латексну рукавичку.
Анальні іграшки. Вибирайте за смаком. Вони додадуть гострих відчуттів.
Серветки. Зайвими не будуть. Вибирайте вологі серветки без спирту – роздратування вам ні до чого.

НЕ ЗАБУВАЙТЕ! Руки слід ретельно вимити, а нігтям надати округлу форму і підрізати. Інфекції та травми ж не входять у ваші плани, вірно? І створіть настрій, чоловік повинен бути розслаблений і сексуально збуджений. Гаряча ванна, чуттєвий масаж, ласки – не скупіться на прелюдію.

Беремося за справу

Чоловік розслаблений, і ви готові приступити до пошуку цієї чарівної точки? Відмінно! Але не квапте події – почніть з зовнішньої стимуляції. Спробуйте зробити так: Кінчиками вказівного і середнього пальців потріть і погладьте промежину. Експериментуйте, чергуйте різні швидкості і інтенсивність. Іншою рукою пестіть пеніс і мошонку. Нанесіть змазку на палець і повільно вставте його в задній прохід на 2 – 5 см. Обережно пощупайте навколо, щоб знайти простату. Навпомацки вона повинна бути гладкою і округлою. Як тільки ви її намацаєте, починайте акуратні руху «йди сюди» пальцем. Запитуйте чоловіка про його відчуттях. Швидкість, інтенсивність – чи все його влаштовує? Додайте до процесу ласки рукою або мінет – потужний оргазм чоловікові забезпечений.

Перше, що ви повинні зробити – розслабитися. Тільки в цьому випадку ви зможете отримати максимум задоволення. А також:
– Говоріть. Про свої відчуття і про межі дозволеного.
– Туалет. Стимуляція простати і анальний проникнення можуть викликати позиви як до сечовипускання, так і до дефекації. При такій комбінації розслабитися складно. Тому! Відвідування туалету (і прийняття ванни) перед іграми – обов’язковий пункт.
– Комфорт. Створіть для себе всі умови. Нехай ніщо вас не відволікає.
– Насолоджуйтесь. Все, що відбувається має приносити вам задоволення. Попросіть другу половину використовувати більше (менше) змазки, підключіть секс-іграшки, змініть позу і не мовчіть, якщо щось не так.

ПОЗИ

Ви можете вибрати будь-яку позу, в якій обом партнерам буде комфортно. Але почати можна з однієї з цих:

  • Обличчям вниз. Чоловік лягає на живіт і злегка розводить ноги. Партнерка підкладає під його стегна подушку і сідає ззаду.
  • Доггі. Він встає на карачки, партнерка розташовується ззаду.
  • На боці. Чоловік лягає на бік, притиснувши одне коліно до грудей. Партнерка лягає ззаду так, щоб їй було комфортно стимулювати анус партнера.

МЕНІ НЕ СПОДОБАЛОСЯ

Це нормально. У сексі немає нічого, що подобалося б абсолютно всім. Можливо, це просто не ваше. Якщо обидва партнери зацікавлені в продовженні експерименту, можна спробувати ще. І так, методом проб і помилок, знайти техніку, яка б припала до смаку обом. Експериментуйте з позами, секс-іграшками і кількістю змазки.

КАРТА ЗАДОВОЛЕНЬ

На тілі чоловіка є ще купа «гарячих точок», про які багато хто чомусь забуває.

Приділіть увагу таким зонам, як:
– Головка члена. Ця зона напхана нервовими закінченнями. Торкання рук, облизування, посмоктування – пускайте в хід все. Особливо під час ігор з простатою. Не забувайте про змазку.
– Вуздечка. Це еластична шкіряста складка, що з’єднує нижню частину головки пеніса з крайньою плотьюй. Шалено чутлива. Грамотні маніпуляції з вуздечкою подарують чоловікові потужний оргазм. Вуздечку можна стимулювати язиком або великим пальцем вільної руки.
– Мошонка. Масаж простати укупі з масажем мошонки подарує чоловікові максимум задоволення. Підключіть до процесу вібруючу іграшку.

Також, рекомендуємо прочитати вам статтю де описана інструкція для жінок про масаж простати. Особливо рекомедуємо зробити це тим, хто не знайшов деяких відповідей у тій статті, повірте, там вони є.

P.S. Ви можете обійтися без секс-іграшок, ароматичних свічок і еротичної музики. Але без довіри і релаксу обійтися не вийде. Зосередьтеся на головному.