Lifestyle, Питання-відповідь

Чоловічі уподобання в сексі

Зважаючи на багато стереотипів, узагальнень інколи тяжко зрозуміти, що чоловік хоче отримати від сексу. Ми розібралися про основні чоловічі уподобання в сексі про які ви могли і не здогадуватися.

  1. Жіноча активність в сексі дуже імпонує чоловікам.
    Чоловік найчастіше займає лідируючу позицію в сексі, проте це не говорить про те, що жінка в ліжку повинна вести себе пасивно. Проявити ініціативу, але не відьирати лідерських позицій – ось одна з основних задач жінки.

Активність жінки під час інтимної близькості дуже імпонує чоловікові, будучи деяким стимулятором для нього. Якщо ж відсутня ініціатива з боку партнерки, то це може бути розцінено, як особисту образу і байдужість. Якщо чоловік надає жінці домінуючу роль, то не варто відмовлятися від цього, іноді експерименти і нові емоції допоможуть по-іншому відчути один одного.

  1. Проявляйте максимальну турботу про партнера.
    Егоїзму в ліжку не місце. Кожен з партнерів повинен проявляти максимальну турботу, перш за все не про себе, а свою другу половинку.

Жінки часом проявляють егоїзм, вважаючи, що чоловік повинен обсипати жінку поцілунками. І це абсолютно вірно. Але не слід забувати про те, що чоловік теж із задоволенням прийме поцілунки від жінки, які зможуть звести його з розуму і сприяти отриманню максимального задоволення від сексу, не тільки фізичного, а й морального.

  1. Вести себе в ліжку потрібно емоційно.
    Багато жінок наділені високим ступенем сором’язливості, що також відбивається на те, як вони поводяться в моменти інтимної близькості. Якщо це якість на перших порах може і завести більше розкутого чоловіка, то через певний інтервал часу, йому захочеться побачити в своїй обраниці розкутість коханку. Щоб стати бажаною жінкою, потрібно гнати геть думки про сором’язливості і комплекси подібного роду.

Жінка повинна проявляти себе в повній мірі. Манера поведінки в ліжку не повинна бути затиснутою – не варто придушувати стогони, крики або бажання подряпати спину партнеру. Звичайно, все має бути в міру. Секс між коханими людьми не повинен бути схожий на гру акторів, що виконують кожен чітко завчену роль. Все повинно бути на рівні інстинктів і йти від душі. І звісно не варто імітувати оргазм, це зашкодить як вам так і чоловікові.

  1. У сексі чоловікам подобається несподіванка і новизна.
    Дуже часто в подружніх стосунках або коли партнери досить довгий період знайомі, повністю відсутня свіжість ідей. Це часто призводить до такої ситуації, коли один з партнерів починає шукати щось незвичайне, що могло б сколихнути давно забуті почуття.

Щоб уникнути такої ситуації, партнерка може привнести трохи нового в сексуальні відносини. Це може стосуватися чого завгодно: незвичайного місця для сексу, екстравагантної пози, еротичного наряду жінки, всіляких рольових ігор, іграшок для дорослих. Головне, щоб секс не став рутинною справою.

  1. Після інтимної близькості не повинно бути суєти.
    Головна помилка в поведінці жінки після сексу – це суєта. Не варто намагатися скоріше одягнутися і приступити до будь-яких інших справах. Відкладіть на потім телефонні дзвінки, перевірку електронної пошти або домашні клопоти. Зробіть партнеру невеликий розслабляючий масаж, обійміть і ще раз, не економлячи, подаруєте йому поцілунки. Постарайтеся трохи продовжити момент спільного перебування після заняття любов’ю.

Це всього лише невеликий, але основний перелік того, як слід діяти в ліжку, щоб чоловікові подобався секс з Вами. Безсумнівно, всі чоловіки, втім, як і жінки індивідуальні, і чим краще ви відчуєте характер і темперамент партнера, тим легше буде сподобатися один одному.