Що таке кремпай? CREAMPIE чому він такий популярний

Коли більшість людей думає про creampie, їм на думку спадає класичний американський пиріг. Насправді термін кремпай з порнографії має зовсім інше значення і абсолютно не підходить для десерту. Отже що ж то таке той кремпай і чому він багатьом подобається.
ЗОВСІМ НЕСОЛОДКЕ ВИЗНАЧЕННЯ КРЕМПАЙ

Кремовий пиріг, або ж англійське слово сreampie, позначає внутрішнє сім’явиверження, тобто чоловік еякулює в піхву, ротову порожнину або анус партнера без використання презерватива, в результаті чого видно просочування або капання сперми з цих місць. У сучасній порнографії creampie – поширене і популярне явище.

ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ ПІД ЧАС КРЕМПАЮ?

Сцена з внутрішнім сім’явиверженняМ може стати частиною будь-якого порнографічного фільму, в якому демонструється як традиційний статевий контакт, так і анальний або оральний секс. У цьому процесі чоловік завжди є проникаючим партнером, а ось приймаючою стороною може бути не тільки жінка, але також і чоловік. Зазвичай у фільмах для дорослих, коли чоловік кінчає, він витягує член з партнера і демонструє на камеру процес еякуляції.

Однак виконання кремпаю передбачає абсолютно інші дії: проникаючий партнер кінчає всередину піхви, ануса або ротової порожнини. Оскільки глядачеві не видно сам момент еякуляції, порноактори після завершення коїтусу наводять докази.

Якщо стався оральний контакт, приймаюча сторона відкриває рот і показує сперму. Вагінальний і анальний секс на увазі прийняття такої пози, з якої сперма витікала б назовні.

ЧОМУ КРЕМПАЙ ТАКИЙ ПОПУЛЯРНИЙ?

Протягом всієї історії переважна більшість проникаючих вагінальних, оральних і анальних статевих контактів з статевим членом передбачало, що еякулят сперми вільно тече в тіло приймаючого партнера, причому частина його обов’язково витікала назад. Такий фінал досить часте явище під час проникаючого сексу без презерватива або при використанні протизаплідних засобів.

Однак в останні десятиліття презервативи стали кращим бар’єрним методом для запобігання поширенню статевих інфекцій, а також для зниження ймовірності небажаної вагітності. Зокрема, епідемія ВІЛ послужила сильним поштовхом для багатьох, щоб використовувати презерватив під час сексуальних контактів.

Більшість людей звикло до латексної контрацепції, тому новий жанр порнографії, що з’явився на початку 21 століття, став дуже популярний. Вся справа в тому, що еякуляція в іншої людини без захисту є для багатьох людей забороненим солодким плодом. Не всі готові свідомо піти на ризик і підставити своє здоров’я під загрозу, проте спостерігати за цим з боку – зовсім інша справа.

Кремпай-сцени стали одним з серйозних змін в порноіндустрії. Протягом багатьох десятиліть, сцена еякуляції в порно була зосереджена в основному на видимих моментах: сперма, яка випливає з члена, часто спрямовувалася на обличчя, груди або статеві органи партнера. Вважалося, що якщо оргазм не був помічений, глядач ніяк не міг повністю повірити в те, що це сталося насправді.

НЕБЕЗПЕКА CREAMPIE

Оскільки в creampie-сценах акцент ставиться на внутрішнє сім’явиверження, при зйомках порнофільмів неможливо використовувати презерватив.

Незахищений секс несе в собі ризик зараження інфекціями, що передаються статевим шляхом. Крім того, навіть якщо обидва партнери повністю здорові, для жінки сексуальний контакт без презерватива може обернутися незапланованою вагітністю. Рівень зараження ВІЛ приблизно в 18 разів вище при анальному, ніж при вагінальному статевому акті, тому анальний creampie набагато більш небезпечний.

До речі, в порноіндустрії відомі випадки, коли актори заразилися ВІЛ на зйомках фільмів з creampie-сценами. У 2004 році порноактор Даррен Джеймс заразив ВІЛ 13 своїх колег, хоча його тест спочатку показав негативний результат.

admin

Recent Posts

Що таке лібідо?

Лібідо є поняттям, яке відображає сексуальну енергію, бажання та інтерес до інтимних стосунків у людини.…

9 місяців ago

Найкращі місця для сексу у будинку окрім спальні

Займатися сексом весело, але якщо весь час робити це в тому самому місці або в…

1 рік ago

Сексуальні фрази для збудження чоловіка, які підійдуть для вечірок і громадських місць

Коли ви перебуваєте серед людей, ви не можете зайнятися з чоловіком сексом. Але ніхто не…

1 рік ago

Як зробити секс довшим?

Багатьох чоловіків та їх партнерок може не влаштовувати тривалість статевого акту. Ми продовжуємо нашу добірку…

2 роки ago

Поза для оргазму: що говорять нові дослідження у цій темі?

Дослідження має деякі недоліки, але попередні дослідження пози для оргазму дійшли подібних висновків . Нове…

2 роки ago

Секс в душі? 10 порад, які зроблять його незабутнім

Для пари, яка ділить житлову площу з родичами, ванна кімната може бути єдиним притулком, місцем…

2 роки ago