Lifestyle

Масаж гілка сакури, що це таке і як правильно його робити?

Виходячи з назви можна зробити висновок про те, що масаж гілка сакури як вид масажу кардинально відрізняється від класичного лікувального або навіть розслабляючого.

Історія даного виду масажу почалася ще з часів імператорів Японії. Тоді традиції цієї країни були тісно пов’язані з найтоншим мистецтвом любові, навичками якого володіли гейші. Їх діяльність була спрямована, в першу чергу, на отримання чоловіком духовного задоволення і тільки потім – фізичного. Ніжні погладжування і розминки в поєднанні з більш інтимними процедурами порівнювалися з ніжними пелюстками сакури. Для японців квітуча сакура – це символ збагачення духовно і естетично. Дотик бутона квітки асоціюється з м’якими губами і язиком жінки.

Гілка сакури – що це таке?

«Гілка сакури» зовсім не передбачає в своєму виконанні оральних ласк, як таких. Це щось інше. Комбінація палких поцілунків і холоду особливо діє на ерогенні зони. Контраст температур по черзі збуджує рефлексогенні точки на шкірі, даруючи незабутні відчуття і задоволення. Ніжні, майже невагомі торкання губ доводять чоловіка до піку насолоди набагато швидше, ніж банальна техніка масажу.

Дивною особливість «гілки сакури» є техніка, за допомогою якої можна довести до оргазму, не займаючись сексом і не роблячи мінет. У проведенні такого масажу є одне непорушне правило: його робить виключно жінка. У хвилини відчуття своєї влади над чоловіком жіноча енергія спалахує, що дозволяє швидше досягти бажаного ефекту.

Особлива підготовка

Перед проведенням «моменту задоволення» тіло чоловіка натирається коньяком, екстрактом апельсина або розмарину. Під час процесу жінка намазує шкіру і ніжно злизує крапельки напою або масла, комбінуючи прийом з поцілунками і кубиком льоду. Їм слід повільно проводити як по спині, так і по грудях, животу, сідницях чоловіка. Пестячи партнера губами, можна злегка покусувати ділянки шкіри, швидко змінюючи тактику на погладжування язиком. Такий масаж послужить чудовою прелюдією перед заняттям сексом.

В якості підготовчого етапу проводять класичний масаж для розслаблення і зняття м’язових блоків, затискачів. Тіло жінки має бути гладким: без волосся, тріщин, ран або ділянок грубої шкіри. Бажано, якщо нігті будуть коротко підстрижені. Безпосередньо перед масажем партнерка намазує своє тіло ароматичною олією, щоб її тіло безперешкодно могло ковзати по шкірі чоловіка. Обраний запах масла загострює відчуття і тактильний контакт.

Техніка виконання масажу «Гілка сакури»

Для створення особливої ​​атмосфери використовуються ароматичні свічки, квіти, предмети декору на східну тематику, розслаблююча музика з нотками батьківщини сакури. Свічки або ароматичні лампи не повинні виділяти різких запахів. Аромат повинен бути м’яких, ніжним, розслаблюючим і одночасно захопливим, збудливим. Чудово підійдуть аромати сандалу, неролі, жасмину.

Щоб трохи урізноманітнити масаж можна ввести елемент рольової гри, кокетуючи і ваблячи чоловіка. Влаштовувати місце для масажу необхідно з зручністю для партнера, використовуючи валики, подушки з м’яких тканин. Перед нанесенням масла його слід розігріти в долонях і поступово пройтися по всьому тілу, міняючи посилені погладжування на майже невідчутні. Після того, як шкіра чоловіки буде підготовлена, жінка починає з погладжувань шиї і голови. Потім вона своїм намасляним тілом лягає на нього і ковзає грудьми, стегнами, животом, лобком і руками по торсу чоловіки, поступово посилюючи тиск. Таким чином здійснюється класична підготовча форма «гілки сакури».

Коли чоловік почне збуджуватися і подавати своє тіло назустріч жіночому можна переходити до оральних пестощів. Статевий член слід пестити в найостаннішу чергу, злегка обводячи кубиком льоду навколо і уздовж стовбура. Від поцілунків бажано відмовитися, так як мета масажу – не зробити все як завжди, а зробити щось більше, проявити свій особливий талант. Робота язичком і розслаблюючі погладжування руками відмінно завершать сеанс. Також області паху можна торкатися волоссям.

Роблячи масаж, не рекомендується різко переходити від однієї частини тіла до іншої. Гарні такі послідовності:

  • На спині: шия, плечі, руки, груди, живіт, стегна.
  • На животі: шия, плечі, спина, сідниці, стегна.

На початку і в кінці масажу обов’язково проводити масаж гомілок і стоп, приділяючи увагу цим частинам тіла по 1 – 2 хвилини. Ще одним способом є попередня розкладка кубиків льоду на шкірі. Поки лід тане жінка покриває тіло чоловіка жаркими поцілунками, задіюючи язик і пальці.

У момент остаточного танення кубиків, жінка злизує краплі, тим самим поєднуючи тепло і холод, що багато в чому підсилює ефект від масажу.

Масаж гілка сакури чудово заспокоює нервову систему і дозволяє очистити розум від перенапруги, агресії і непотрібних думок. Після закінчення масажу чоловік відчуває енергетичний підйом, приплив сил, тонус м’язів буде знаходиться в нормі.

В даний час існує близько 100 технік «гілки сакури». Однак традиційний варіант краще сприймається чоловіками з великим захопленням, ніж змінені варіанти.

Такий масаж послужить приголомшливим подарунком для коханої людини. Знаючи його бажання і переваги, можна скласти відмінну комбінацію технік, віддавши головну роль східній техніці. Така різноманітність не залишить байдужим жодного чоловіка. Чи можливі винятки з правил? Звісно. У будь-який момент можна помінятися і ролями і розбавити нестандартної технікою своє інтимне життя.

Якщо вас цікавить тема масажу і Ви хочете додати більше приємностей до цього і зробити його більше еротичним тоді читайте інші наші статті де розкриті питання про секрети еротичного масажу для чоловіків та загальні поняття як робити еротичний масаж.