Lifestyle, Питання-відповідь

Як довести дівчину до оргазму язиком

Оральний секс – найбільш гарантований спосіб доставити жінці оргазм. Але тут потрібно враховувати, що абсолютно кожна жінка індивідуальна, у неї свої ерогенні зони, переваги в стимуляції, свої еротичні фантазії. І ми детально розберемося як довести дівчину до оргазму язиком.

Тому те, що працювало для твоєї колишньої партнерки, може категорично не спрацювати на нинішній. Враховуй і не ображайся – це не жінка якась неправильна попалася, це чиста фізіологія. Будь ласка, не заводь в ліжку промов на тему «а ось Машка, Свєтка і Наташка від такого фонтаном сквіртить». Твоїй леді це буде максимально неприємно. І взагалі, розглядай це як можливість поекспериментувати і відточити свої техніки орального сексу. А щоб тобі було, що відточувати – лови поради для оральних ласк.

ПОПЕРЕДНІ ЛАСКИ

Не треба відразу ж лізти пальцями до клітора, як до чарівної кнопки «включити оргазм». Суть сексу – в створенні невимушеної розслабленої атмосфери, де обидва отримують задоволення. А цьому ідеально посприяють попередні ласки. наприклад:

Приголуб її груди і соски. У більшості жінок це чутлива, ерогенна зона (не у всіх, тому якщо вона просить тебе не чіпати її груди – стався до прохання з розумінням). Будь ласка, не треба намагатися викручувати соски, як важелі радіоприймача!

Груди м’які і ніжні, ось і поводься з ними відповідно. Ти можеш почати м’яко їх погладжувати, легенько стискати, масажувати. Шкіра тут ніжна і чутлива, їм буде більш ніж достатньо самого відчуття твоїх теплих, великих, трохи шорстких рук.

З сосками теж потрібно звертатися делікатно, не треба їх щипати і викручувати. Ти можеш легенько їх погладити, м’яко стиснути, перекотити між пальцями, помасажувати. Прекрасно, якщо ти вирішиш їх поцілувати, легенько посмоктати, подражнити язиком, це буде дуже приємно. Вважається, що є навіть жінки, які можуть кінчити тільки від ласк грудей. Таких дуже мало, але, швидше за все, твоїй партнерці буде приємно.

Покусуй, облизуй і гладь внутрішню сторону її стегон. Там теж ніжна і чутлива шкіра + хвилююча близькість до статевих органів, ти будеш як би дражнити її, не приступаючи до безпосередніх пестощів, але все більше і більше розігріваючи.

Увага! Покусувати – означає покусувати. Легенько стиснути зубами. А не вчепитися, як бульдог в шматок яловичини. Ага, ось так, молодець. До речі, найчастіше еротичні ласки йдуть зверху вниз, від голови до промежини. Але ж можна і навпаки! Від ступень до промежини. Сюди ласки стегон впишуться ідеально. Як щодо трохи фут-фетиша?

Погладь її вагіну через білизну. Теж відмінний елемент попередніх ласк, призначений розігріти партнерку, змусити її нудитися в нетерпінні.

Використовуй дихання. Особливо через тканину. Це дуже приємне, палюче, розбурхуючи відчуття: жаркий видих через тканину білизни прямо на клітор і вагіну. А ще під час безпосередніх оральних ласк можна м’яко розсунути її статеві губи і подути на клітор холодним повітрям, це принесе приємний, пекучий контраст: клітор вже розпалився дотиками, пульсує від припливу крові, гарячий, а тут ти злегка остуджуєш його повітрям.

З попередніми ласками не потрібно затягувати. Вони потрібні, щоб розігріти, підготувати, змусити нудитися в приємному нетерпінні, а не роздратовано цикати «ти там заснув, чи що ?!». Але і нехтувати ними теж не варто, це приємна, хвилююча частина процесу. А далі ти можеш перейти до …

ЛАСКИ КЛІТОРА

В кунілінгус клітор править балом. Все задоволення, яке ти доставляєш партнерці, ти доставляєш через клітор (так, навіть якщо проникаєш в неї пальцями – там ти стимулюєш внутрішні частини клітора). Тому якщо ти сумніваєшся, що робити, стимуляція клітора – безпрограшний варіант. Як це зробити?

  • Для початку можеш приголубити язиком навколо головки клітора. Дій повільно і м’яко, спочатку завжди краще використовувати легкі дотики, а вже потім нарощувати інтенсивність (уважно стежачи за реакцією партнерки).
  • Найпростіший спосіб, якщо ти вже знайшов клітор, але й гадки не має, що з ним робити: лизати вгору-вниз і вправо-вліво. І спостерігати за реакцією, швидше за все, скоро ти знайдеш область, від якої їй буде найприємніше.
  • Посмокчи його. Тільки обережно. Клітор дуже чутливий, тут дуже легко переборщити і зробити стимуляцію надмірно болючою, не треба намагатися його відірвати до біса, ладно? Просто м’яко обхопи губами і роби делікатні посмоктує руху. І заради бога, поголися перед куни! Нікому не буде приємно роздратування від щетини в таких чутливих місцях.
  • Спробуй намалювати язиком літери, якщо «хрестик» тобі занадто нудний. Або лижи круговими рухами. Або чорти трикутник. Що завгодно, головне – лизати, шукати найчутливіші області і орієнтуватися на реакцію партнерки.
  • Не намагайся постійно міняти техніку, це завадить їй досягти оргазму. Знайшов те, що їй подобається – ось так і роби, не треба експериментувати. Зміна стимуляції відсуває оргазм, тому що кров тільки-тільки прилила до певної зони, жінка вже заплющила очі від передчуття, вже ось-ось, вже майже … І тут ти змінюєш стимуляцію, і кров відливає. Бррр. Хоча, якщо в цьому і була твоя мета … Але це вже щось з області БДСМ.
ДЛЯ ДОСВІДЧЕНИХ

Більшості з головою вистачає стимуляції клітора, так що ти спокійно можеш зупинитися тільки на ньому. Але якщо хочеш трошки різноманітності, то …

Приділи увагу всій вагіні. Цілуй їй, посмоктує статеві губи, облизуй всередині і зовні. Це теж статеві органи, вони теж чутливі, і їх стимуляція буде дуже приємна. Статеві губи можна покусувати і взагалі стимулювати трохи жорсткіше, ніж клітор, тому що вони не настільки чутливі, так що … Розважайся.

Розсунь статеві губи. По-перше, це досить відверто, це бентежить і підсилює емоційні відчуття – вона буде відчувати себе повністю розкритою перед тобою. По-друге, це підсилює відчуття фізіологічно, додаючи холодок від повітря. По-третє, дає тобі більше простору для маніпуляцій і дозволяє бачити все на власні очі, а не діяти наосліп і навпомацки.

Поки будеш пестити клітор – можеш стиснути долонею її груди, легенько ущипнути сосок, помасажувати, не припиняючи ласки внизу.

Спробуй помістити один або два пальці всередину. Тільки не намагайся зображати ними руху члена, фішка не в цьому. Найкраще м’яко погладжувати її всередині, можеш спробувати відшукати точку G. Найбільше вона любить м’які, ритмічні погладжування подушечками пальців. Тільки заради бога, пострижи спочатку нігті.

Всередину також можна проникнути і язиком.

А ще у жінки є сідниці! І кунілінгус може плавно перетворитися в рімінг. Тільки спочатку уточни, чи не проти вона, щоб ти спустився від вагіни до ануса.

Для початку ти можеш полизати промежину (проміжок між вагиной і анусом) або просто стиснути її сідниці долонями, злегка помасажувати пальцями сфінктер.

Найкраще домовлятися про такі експерименти заздалегідь. Тобі б теж навряд чи сподобалося, якби тобі без попередження засунули пальці в задній прохід, правда ж? До того ж, «приймаючій» стороні анальних пестощів потрібно підготуватися фізіологічно. Ну, ти розумієш.

Людство винайшло таку прекрасну штуку, як вібратори. Використовуй їх. Наприклад, помісти всередину неї вібро-кулю і керуй пультом дистанційно, і одночасно пести язиком клітор – дуже інтенсивна, яскрава ласка.

Ви можете разом подивитися порно з кунілінгусом для натхнення, а жінка розповість тобі, що ти можеш звідти перейняти, а що краще не варто. Ти здивуєшся.

ПОЗИ ДЛЯ КУНІЛІНГУСА

Метод Ківін. Краще погуглити, словами це пояснити складно (Method Kivin). Коротше, жінка лежить, розставивши ноги. Чоловік – лежить перпендикулярно її тілу, тобто, збоку, головою до її статевих органів, а її нога закинута йому на шию. Дає більше свободи рук і взагалі комфортніше, менше навантаження на плечі.

Жінка сидить на обличчі партнера. Якщо вам подобається фем-будинок – вам сюди. Тебе заводять брудні балачки? Жінка стоїть, чоловік перед нею на колінах. Можете пограти в лицаря і королеву.

Догги-стайл (жінка на четвереньках, чоловік ззаду), але для кунілінгуса. Знову ж таки, дає досить багато простору, легко перейти від кунілінгуса до риммінгу, досить відверта поза.

Жінка сидить на стільці або столі, чоловік перед нею на колінах і пестить язиком.

Класика: жінка лежить, чоловік між її ніг. Найкраще підкласти під плечі чоловіка або під стегна жінки подушку – так буде зручніше, менше навантаження на плечі чоловіка, плюс подушка підніме її стегна і дасть більше свободи і комфорту в рухах.

ПОРАДИ ЯК ДОВЕСТИ ДІВЧИНУ ДО ОРГАЗМУ ЯЗИКОМ

Завжди орієнтуйся на партнерку і її реакцію, це твій найзручніший гайд. Слухай, що вона тобі каже, не порушуй її заборони, прислухайся до її побажань. Ти ж хочеш зробити їй добре, правда?

Не соромся говорити і видавати звуки. Найчастіше жінок це збуджує. Розкажи, яка вона приємна на смак, яка у неї красива вагіна, як тобі подобається її пестити, можеш стогнати і гарчати. Швидше за все, їй сподобається.

Спробуй привести її до множинного оргазму. Для цього, коли вона закінчить в перший раз, спробуй м’яко (дуже м’яко! Клітор зараз максимально чутливий!) Приголубити її знову. Якщо клітор зараз надмірно чутливий, до болю, то можеш стиснути навколо нього її статеві губи і помасажувати через них, або почати цілувати і смоктати область навколо клітора.

Заради Сатани і жіночих оргазмів – вивчи будовУ жіночих статевих органів! Багато що стане на місце. тобі набагато простіше буде її пестити, якщо ти будеш розуміти, що до чого, де ти зараз знаходишся і куди рухатися далі.

Якщо жінка проти таких ласк, то прислухайся до неї, можливо, це для неї занадто інтенсивно. Занадто інтенсивно – це не означає, що їй настільки добре, що вона боїться втратити розум, ти не в хентаї знаходишся. Це означає, що їй просто боляче.

Оральні ласки – це здорово, це вірний спосіб зробити твоїй жінці добре. Пам’ятай, що кожна жінка унікальна, у всіх свої переваги і ерогенні зони; будь до неї ніжний і уважний, прислухайся до її побажань, будь чуйним, створи для неї розслаблену і комфортну обстановку – і вона в житті не забуде секс з тобою. Успіхів!