Lifestyle

Цікаві пози для орального сексу: йому і тобі (ТОП-10)

Оральний секс теж потребує того, щоб його іноді урізноманітнити у міру фантазії і фізичної підготовки. Ця стаття підкаже цікаві пози для орального сексу, щоб вам обом було добре.

Ти — йому:
  1. Мотоцикл з коляскою

Ви лежите на боці обличчям один до одного. Тобто не зовсім: твоє обличчя на рівні його паху. Бонус: в цій позиції ти легко можеш дістатися рукою до сідниць партнера — і навіть, якщо він не проти, попестити його з боку «задніх дверей».

2. По похилій

Чоловік встає в півкроку від стіни, а потім притуляється до неї, поставивши ноги на ширину плечей. Ти вимощуєшся між його ногами. Він може злегка рухатися вперед-назад, щоб задати потрібний темп і ритм. Ти можеш то згинати, то випрямити коліна, щоб опинятися на різній висоті і урізноманітнити його відчуття.

3. Вовчок

Він лежить на спині, розкинувши ноги. Влаштовуйся між його стегон і гайда до справи. Через пару хвилин, не припиняючи свого заняття, пересядь по ліву сторону від його стегна. Якийсь час опісля осідлай його груди. Потім перейди так, щоб опинитися біля правого стегна.

Поки ти переміщаєшся, змінюються відчуття, які він відчуває. Зробивши повне коло, можеш розвернутися на 180 градусів і продовжити в позі 69.

Він — тобі:

4. Переможниця

Чоловік лежить на спині, ти стоїш на колінах над його обличчям. Плюс в тому, що ти можеш регулювати кут і силу впливу, а він легко може дотягнутися до твоїх грудей і сідниць.

5. Кунілінгус по‑собачому:

Ти стоїш на колінах, вигнувши спину, а партнер підбирається ззаду, щоб тебе попестити.

6. Конячка

У звичайній позі для кунілінгуса використовуй краватку або шовковий шарф, перекинувши його через потилицю партнера. Тримаючи «віжки» за обидва кінці, ти можеш часом притягувати його голову ближче до себе, коли тобі захочеться посилити тиск.

7. На краю

Лягай на спину поперек ліжка, наблизивши таз до її краю. Він стає на коліна на підлогу між твоїх ніг, які ти можеш тримати в повітрі, а можеш поставити йому на плечі.

Взаємні ласки:

8. 69 в положенні стоячи

Найбільш екстремальна поза для орального сексу всіх часів і народів. Він сідає на край ліжка, потім лягає на спину, ступнями торкаючись підлоги. Ти влаштовуєшся на ньому, як при звичайній позі 69. Він починає поступово сідати, а ти тим часом берешся руками за стегна і огортаєш ногами його шию.

Тепер він повинен обхопити тебе руками за талію і обережно встати, міцно тримаючи тебе. Буде непогано, якщо він повернеться обличчям до ліжка: тоді якщо ти впадеш, то на м’яке. А взагалі краще спершу перевірити, як довго хлопець може тримати тебе на руках.

9. Майже 69

Ти лежиш на спині, він стоїть над тобою рачки — головою до твоїх “бажаних місць” , ногами — до голови. Поки він працює, ти пестиш його руками.

10. 69 на дивані

Він лежить поперек дивана: голова і спина — на сидінні, ноги перекинуті через спинку. Ти влаштовуєшся на ньому задом наперед (так, щоб його обличчя виявилося між твоїх стегон). Для рівноваги тримайся руками за спинку дивана. Далі все як у звичайній позі 69.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *