Питання-відповідь

Як зробити секс довшим?

Багатьох чоловіків та їх партнерок може не влаштовувати тривалість статевого акту. Ми продовжуємо нашу добірку статтей про те, як зробити секс довшим і отримати максимальну кількість задоволення.

Для початку варто нагадати, що варто прочитати наші попередні матеріали у цьому напрямку. Перша з них “Чому хлопець швидко кінчає і що робити?” оглядає основні причини короткого статевого акту саме в аспекті коли чоловік є скорострілом, але не тоді коли з тривалістю статтевого акту є довгою, про те не достатьою для партнерів. У другому випадку рекомендуємо ознайомитися з цією статтею та порадами нижче.

Я уже раніше писав матеріал “Як займатися сексом довше?” зараз продовжу матеріал діючими порадами.

Використовуйте пролонгуючі засоби

Найпростіший спосіб розтягнути час статевого акту – використовувати презервативи та лубриканти з анестетиком, які знижують чутливість і таким чином дозволяють чоловікові довго не кінчати.

Ще один варіант – анальні презервативи. Вони, як правило, товщі за звичайні, тобто теж знижують чутливість. Але й звичайні ігнорувати не варто: секс без презервативу здебільшого триває менше і може мати найнеприємніші наслідки.

Мастурбуйте

Однією з причин передчасної еякуляції є відносна рідкість статевих контактів. Якщо це ваш випадок (тобто ви нечасто зустрічаєтеся з постійним партнером або збираєтеся зайнятися сексом з новим), краще за день до сексу або безпосередньо перед ним самостійно зняти напругу, що накопичилася. Так ви знизите ризик закінчити зустріч надто швидко.

Мастурбація – це ще й спосіб навчитися керувати ерекцією. Постійно тренуючись, ви почнете розпізнавати та контролювати відчуття, що призводять до еякуляції.

Використовуйте техніку відстрочки оргазму

Стоп-старт

Цю техніку можна використовувати при мастурбації або під час статевого акту. Суть у тому, щоб зупиняти стимуляцію безпосередньо перед досягненням оргазму та відновлювати, коли передоргазмові відчуття пропадають.

Глибокий вдих

Метод схожий на попередній. Відчуваючи наближення оргазму, чоловік уповільнюється і робить один або кілька глибоких вдихів. Це допомагає йому розслабитись.

Повільне проникнення

Суть у тому, що ви уникаєте швидких фрикцій. Починати краще з зворотно-поступальних рухів, які тривають щонайменше три секунди. Потім протягом 4-5 хвилин можна трохи прискорити. Якщо ви відчуваєте наближення оргазму, можна зупинитися і просто побути всередині партнерки, доки не відчуєте, що здатні відновити процес.

Техніка 7-9

Метод полягає у чергуванні семи швидких та дев’яти повільних фрикцій. Таким чином, ви задаєте комфортний ритм для партнерки і при цьому не дозволяєте собі швидко прийти до фінішу.

Перевага всіх цих технік ще й у тому, що чоловік сконцентрований на контролі. А чим більше він контролює себе, тим менша можливість передчасної еякуляції.

Тренуйте лобково-копчиковий м’яз

Вправи Кегеля, які спочатку були розроблені для жінок, підходять і чоловікам. Тренування допомагають при проблемах із сечовипусканням, а також посилюють та продовжують ерекцію.

Для початку вам потрібно буде знайти в себе той самий лобково-копчиковий м’яз. Зробити це просто: у середині сечовипускання спробуйте зупинити потік сечі, не використовуючи м’язи сідниць, ніг чи живота. Вийшло? Значить, ви зробили це за допомогою тієї самої ЛК-м’язи.

Як її тренувати? Використовуйте той же трюк із зупинкою сечовипускання: на день достатньо трьох заходів по 10–15 повторень. При цьому не обов’язково заради тренування відвідувати туалет: ви можете лише уявляти процес. Поступово час напруги м’яза можна збільшити до 5-10 секунд.

Використовуйте ерекційні кільця

Ці секс іграшки призначені спеціально для того, щоб продовжувати і посилювати ерекцію . Вони перетискають пеніс, зменшуючи відтік крові.

Втім, замість ерекційного кільця можна використовувати техніку стиснення: перед настанням оргазму стискати місце між стволом та головкою пальцями.

Не забувайте про велику силу прелюдії

Перша перевага довгих пестощів: ви вчитеся відкладати свою еякуляцію, а не отримувати все і відразу. Друге: ви максимально збуджуєте партнерку та збільшуєте шанси на одночасний оргазм.

Змінюйте пози і робіть перерви

Зміна поз дозволяє вам отримати невеликий перепочинок і знизити збудження. Ну і урізноманітнити секс, звісно.

Якщо відчуваєте, що нова позиція нічого не змінить, зробіть перерву. Цей час можна присвятити партнерці.

Відволікайтесь

Коли оргазм неминучий, спробуйте подумати про щось стороннє. Звісно, ​​сказати простіше, ніж зробити. Особливо у ситуації, коли ви на порозі екстазу. Але у поєднанні з іншими техніками цей прийом може спрацювати. Але не варто використовувати його, як основний, так як постійне відволікання може призвети до негативних наслідків.

Не засмучуйтесь

Часто причиною швидкого сім’явипорскування стає тривога. Тому не варто надто себе накручувати перед сексом. Зрештою, навіть якщо ви закінчите дуже швидко, завжди можна взяти реванш або довести партнерку до оргазму іншим способом. Тож більше позитивного настрою та менше занепокоєння.