Питання-відповідь

Як займатися сексом довше?

Скоростріли. Звучить дуже принизливо. Ніхто з нас не хоче, щоб в один прекрасний день цей неприємний епітет був приставлений до нашого імені і назавжди затьмарив наші сексуальні досягнення. Думка, що ти закінчиш занадто швидко, переслідує кожного чоловіка рівно з тих пір, як він почав мастурбувати і прокидатися «з ранковим кілочком». А разом з нею приходить і питання – як продовжити статевий акт.

Використовуйте презервативи

Перша порада, яка відповідає на питання «як продовжити секс», універсальна, практична і корисна з усіх боків, як не крути. Щоб уповільнити еякуляцію, використовуйте презервативи з анестетиком. Можете додати до них лубрикант з аналогічним ефектом і весь час знижувати градус збудження.

Почніть з коханої

Хто взагалі вирішує, закінчили ви занадто швидко або нормально? Швидше за все, ваша партнерка. Як правило, дівчата досягають оргазму повільніше, ніж хлопці, тому ви вважаєте, що якщо закінчили раніше, ніж вона, то підвели її і облажались. Уникнути цього можна, почавши з прелюдії, присвяченій коханій. Нехай спершу збудиться вона і тим самим наблизитися до оргазму перш, ніж ви взагалі почнете займатися сексом.

Одягайте ерекційне кільце

Якщо відтік крові від члена занадто швидкий, ви закінчуєте. Тому цей процес потрібно уповільнити. Уявіть собі пляшку будь-якого міцного алкоголю в барі. Якби на шийці не було дозатора, то ви за лічені секунди наливали б собі повну склянку віскі і, не замислюючись, напивалися б в мотлох. А так доводиться чинно і церемонно довго наповнювати келих хоча б на 100 грам, осмислюючи, скільки ви зараз вип’єте алкоголю. Ерекційне кільце, як цей дозатор, віджимає член і зменшує відтік крові.

Робіть перерви під час акту

Секс доставляє нам таке задоволення, що ми входимо в раж і починаємо стрімко прискорюватися, тим самим наближаючи фінал. Якщо вам здається, що ви закінчуєте занадто швидко, то робіть перерви, коли вам здається, що ви вже близько. Паузи, до речі, роблять жіночий оргазм яскравішим. Іноді продовження статевого акту дійсно має на увазі продовження.

Не поспішайте

Порада схожа на попередню, тільки в даному випадку ми говоримо про те, що не потрібно бути гонщиком і перевищувати швидкість. Ваше завдання – подолати трасу без аварій, а не першим перетнути фінішну пряму.

Міняйте пози

Щоб паузи і перерви були незграбними в тому плані, що ви просто лежите пузом догори і чекаєте, коли серцевий ритм прийде в норму, обговорюйте з коханою, яку позу спробуєте наступного.

Дихайте

Можливо, вам здається, що, якщо ви, наближаючись до оргазму, затримайте дихання, це допоможе відстрочити фінал. Ні. Насправді, протриматися на арені до кінця бою можна тільки за допомогою правильної техніки дихання. Робіть глибокі вдихи і видихи, як під час тренування, і стежте, щоб дихання не перехоплювало.

Займайтеся сексом частіше

Одна з ключових причин, чому чоловіки можуть дуже швидко досягати оргазму, – недостатня кількість сексу в їхньому житті. Уявіть дитину, яка дуже любить шоколад, але її постійно обмежують через алергію. Коли їй нарешті дозволять з’їсти цукерку, вона з’їсть її так швидко, що навряд чи насолодитися смаком. З вами така ж історія, якщо ви рідко вступаєте в інтимну близькість. Ледве дівчина доторкнулася до вашого члена, ви вже на сьомому небі від щастя і готові пускати феєрверк. Ви ж не в армії і не в тюрмі, щоб обмежувати себе. Займайтеся сексом частіше. Ну або хоча б мастурбуйте.

Не нервуйте

Від стресу завжди одні проблеми. У тому числі і під час сексу він часто стає причиною, чому все йде не за планом. Психічне здоров’я – запорука довгої та насиченої ночі, так що бережіть себе (і своїх близьких).

Висипайтеся

Нестача сну може призвести до проблем з кровообігом, стресу, головного болю та інших хвороб. Тому обов’язково намагайтеся спати рівно стільки, скільки вам потрібно, щоб відчувати себе бадьорим і енергійним.

Займайтеся спортом

Спорт покращує ваш кровообіг, робить вас витривалішими і готує до секс-марафону краще, ніж будь-які інші життєві активності. До того ж ви будете добре виглядати і відчувати себе, а відсутність комплексів, сумнівів і страхів допоможе продовжити статевий акт.