Питання-відповідь

Чи потрібно робити обрізання?

Часто питаєте себе чи потрібно робити обрізання? Питання робити чи не робити мусить багатьох? Обрізання це операція, під час якої шкірна складка (вона і є крайньою плоттю), відрізається. Операція це абсолютно безболісна і триває недовго. Після неї не потрібні ніякі багатомісячні відновлення. Просто відрізали, просто живи далі як нормальний мужик.

 Прийшов час нудних цифр, тому скажу вам наступне: чоловік, відрізав собі таку крайню плоть, отримує бонусом 37 відсотків часу. На ці самі відсотки статевий акт стане довше. Здається, толку з цих 37? У чому ж відбувається радість? Про це якраз і поговоримо.

По-перше, «відрізана частина» є ерогенною зонною. Прибравши її, чоловік менше збуджується.

По-друге, головка статевого члена, не прикрита плоттю, злегка грубішає через постійний контакт з білизною і витримує більш тривалі навантаження.

Є ще один плюс, який помітили саме представниці жіночої статі. Зовні, статевий член без плоті, виглядає набагато симпатичніше і навіть еротичніше. До того ж – всі чоловіки, увага! – грибоподібна форма обрізаного члена наближає жіночий оргазм. Таким чином ми отримуємо цікаву, і навіть цікаву картину: у чоловіків час до того самого моменту збільшується, а у жінок – зменшується. І ось, ми вже майже зовсім поруч з гармонією.

До речі, цікавий факт …

Кого більше на планеті Земля: обрізаних чоловіків або необрізаних? Порахуємо мусульман та іудеїв, які роблять обрізання за традиційними і релігійних міркувань.

Згадаймо тих, хто пройшов через цю операцію за медичними показаннями, ну і – крапля в морі – просунутих товаришів, хто зробив обрізання з причин, викладених вище. Так що їх у-уже багато.

Є ще один не менш цікавий факт для представниць жіночої статі. Якщо обранець і постійний її партнер обрізаний, то ймовірність захворіти на рак шийки матки дорівнюють нулю. Пояснюється це тим, що рідина. Яка накопичується в шкірній складці у головки статевого члена, є канцерогеном. А у обрізаного чоловіки просто ніде збиратися, тому і партнерка його знаходиться в повній безпеці.

 Але, навіть у цього явища є не тільки плюси, які перераховані вище, але і мінуси.

Отже, чи потрібно робити обрізання кожен чоловік сам вибирає, що йому ближче і знає, якого задоволення хоче.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *