Здоров'я

Правда про збільшення статевого члена

Бажаєте, щоб ваш пеніс був довшим і товщим? Більшість чоловіків так. Однак невеликий відсоток чоловіків двдаються до різних дій, іноді з плачевними результатами. Правда про збільшення статевого члена на різних сайтах відрізняється, і буває оманливою, для цього ми зібрали основні тези, які не суперечать загальним лікарським практикам в одній статті.

Вірте чи ні, але більшість чоловіків, які шукають лікування подовження статевого члена, мають нормальний розмір пеніса, який функціонує належним чином. Ті чоловіки, які скаржаться на малий пеніс, незважаючи на достатню довжину, зазвичай недооцінюють розмір власного пеніса і переоцінюють довжину інших чоловіків.

Середній розмір пеніса залежить від країни. Довжина середнього американського пеніса в ерегуванні становить 13 см. Якщо ви подорожуєте в Конго, середній розмір пеніса становить 17-18 см, тоді як у Північній Кореї середній розмір пеніса становить майже 10 см. В окремій статті ми уже розбирали який нормальний розмір члена? Статистика, дослідження, думки дівчат.

Немає нічого поганого в бажанні додаткової довжини або обхвату. Щороку понад 300 000 жінок роблять збільшення грудей. Чому виключають чоловіків?

Отже, які є можливості, якщо ви хочете збільшити розмір свого пеніса?

Однією з технік, яку чоловіки намагалися століттями, є розтяжка. Одна з технік для цього називається джелкінг, який включає масаж тканин пеніса та розтягування шкіри, щоб створити «мікророзриви», які виглядають наповненими, коли вони загоюються. Деякі чоловіки стверджують, що це робить ваш пеніс довшим або товщим, але це ніколи не було науково доведено, і трапляються чоловіки з еректильною дисфункцією та травмами статевого члена після інтенсивного джелінгу.

Більш складна версія розтягування – це пристрій для витягування статевого члена, який тримає пеніс і м’яко прикладає напругу, щоб розтягнути тканину і збільшити довжину. Вам потрібно носити ці тягові пристрої шість або більше годин на день протягом щонайменше шести місяців, щоб збільшити довжину. Крім того, вони не впливають на обхват, тому чоловіки в кінцевому підсумку мають «пеніс олівець».

Для збільшення обхвату використовувалися різні ін’єкційні матеріали, включаючи пересадку жиру та косметичні наповнювачі, такі як гіалуронова кислота. Через два роки ці наповнювачі реабсорбуються і їх потрібно наносити повторно. Якщо їх не застосувати повторно, пеніс буде горбким і викривленим. Крім того, існує значний ризик реакції на чужорідне тіло, набряку, спотворення статевого члена та болю.

Деякі чоловіки вибирають операцію, щоб «зміцнити» пеніс. Одним з методів є розрізання підвісної зв’язки, яка прикріплює пеніс до нижньої сторони лобкової кістки. Завдяки цьому пеніс висить нижче, коли він в’ялий, створюючи ілюзію довжини. Однак фактичний розмір пеніса не змінюється, і пеніс більше не підтримується, тому під час ерекції пеніс спрямований вниз і є нестабільним. На жаль, у багатьох чоловіків утворюється рубцева тканина, в результаті чого через рік після операції пеніс стає коротшим. Такий варіант лікарі не радять застосовувавати чоловікам.

Ну і звісно потрібно загадати про різномінтні таблетки, які постійно рекламуються в інтернеті, наврядчи хтось , ще вірить у їхню дію, про те якщо в когось ще і є сумніви то хочемо наголосити, що придбавши їх ви лише дарма витратите кошти і не отримаєте жодного бажаного ефекту.

Якщо хочете більше дізнатися про збілшення члену, то прочитайте спеціальну статтю на нашому сайті за посиланням нижче. У цій статті ми зібрали найрізнманітніші способи які трапляються в інтернеті на дану тематику та корокто описали їх. Відразу попереджаємо, що не усі вони мають наукову обгрунтованість, а деякі з них і зовсім здаються абсурдними – Як збільшити член. Стандартні і нестандартні способи