Lifestyle

5 порад, які допоможуть дорослим дівам знайти партнера

Дорослі Діви часто задають собі питання як знайти партнера. Незайманість у дорослому віці може приносити певний дискомфорт, але так не повинно бути.Чому? Розповімо нижче. А також поговоримо про те як втратити цноту саме з своїм партнером.

Багато дорослих дів не хочуть втрачати цноту лише заради цього; вони хочуть регулярно бачитися з кимось і віддавати свою незайманість партнеру, що змушує їх відчувати себе цінними. Для багатьох анонімного сексу недостатньо. Вони хочуть, щоб їх перший сексуальний контакт був більш значущим, ніж це.

Хоча кожен випадок трохи відрізняється, є деякі загальні риси в багатьох випадках, які допоможуть дорослим дівам знайти партнера.

Ось 5 найпоширеніших порад, для дорослих дівчат у віці, які хочуть залучити когось на побачення, з ким вони можуть втратити цноту.

1. Зробіть своє любовне життя пріоритетом: Якщо є одна головна перешкода, яка заважає повнолітнім незайманим особам втратити невинність, то це не робить їхнє любовне життя пріоритетом. Так, можливо, вам доведеться працювати повний робочий день, щоб заробляти на життя. Так, можливо, вам доведеться завершити університетський диплем для отримання ступеня. Так, у вас можуть бути хворі батьки, про яких ви повинні піклуватися. Так, у вас можуть бути кар’єрні зобов’язання та інші пріоритети, про які слід пам’ятати. Однак, якщо ви не зробите своє любовне життя таким же пріоритетом, як і все інше, що є важливим у вашому житті, навряд чи ви втратите цноту найближчим часом. Однією з причин, чому ви є дорослою незайманою дівою, є те, що ви зробили низку рішень у житті, які разом довели вас до цього моменту. Якщо ви не зміните своїх пріоритетів і не знайдете час для знайомства з новими людьми, ви, швидше за все, продовжуєте залишатися незайманою.

2. Створіть простір для фізичної близькості . Коли ви нарешті знайдете романтичного партнера, чи є у вас романтичне місце для зустрічі? Це може бути вдалий час, щоб подивитися на декор вашої спальні. Чи достатньо чисто? Чи є ваше ліжко зручним і достатньо великим, щоб безпечно розмістити двох людей? Чи готові свічки для романтичного настрою? У вас уже є певна музика, яка вже підготовлена ​​або запрограмована на пристрої? Чи думали ви про те, щоб мати під рукою кілька масажних масел? Чи є у вас відповідні штори для приватності? Чи є ваша ванна належним чином укомплектована для ночівлі гостя? Чи є у вас презервативи та інші подібні предмети під рукою? Втрата цноти – це не тільки моральна готовність; є деякі фізичні елементи, до яких потрібно підготуватися заздалегідь, що може покращити враження, коли це станеться. І ви повинні розуміти, як хочете, щоб все відбулося і які речі необхідно мати, щоб в першу чергу вам було максимально комфортно в даній атмосфері.

3. Зосередьтеся на тому, що ви можете запропонувати як особистість. Так що, якщо ви все ще доросла незаймана? Цей один аспект не визначає всю вашу ідентичність. Насправді, немає НІЧОГО поганого в тому, щоб бути дорослою незайманою. Це нормально, якщо ви вирішили бути незайманою. Це нормально бути щасливим, що ти незайманий. Якщо ви хочете залишитися незайманою, це також нормально. Тут немає суду. Єдиний випадок, коли це проблема, це якщо хтось є дорослим незайманим, і він не хоче цим бути, але не може зрозуміти, як встановити зв’язок з іншою людиною для сексу та стосунків. Незайманість у дорослому віці це зовсім не погано, і на цьому не потрібно зациклюватися. Ви повинні зосередитися на всіх рисах, які у вас є, ваших цінностях, і те, що ви пропонуєте як потенційний кандидат на побачення, і дозвольте цьому вплинути на вашу впевненість. Зосередьтеся на тому, що ви можете запропонувати, а не на тому, чого вам не вистачає.

4. Дізнайтеся все, що можете про секс . Від практики різних сексуальних технік до психології сексуальності, до широкого спектру сексуальної орієнтації, фетишів та дивацтва; кожному є чому повчитися. Мета тут — розкрити це та зробити секс менш страшним. Також можливо потрібно розглянути можливість звернутися за порадою до сексотерапевта або іншого фахівця, який спеціалізується в області сексуальності. Ваша можливість сексуального контакту з кимось з’явиться одного дня, тому будьте готові вже сьогодні.

Рекомендуємо тут прочитати нашу коротку статтю про те Що таке секс: види, користь і навіщо люди це роблять, впевнені що окрім фактів, які ви і так знаєте у цій статті чекають певні відкриття стосовно сексу.

5. Вивчіть деякі з ваших інтересів. Мова йде про те, що ви можете насолоджуватися у вашому житті. Чи є місце, де ви думали відвідати, але ніколи не подорожували, тому що у вас не було партнера по стосункам? Вирушайте в подорож і відвідайте це місце зараз. Чи є мова чи культура, які завжди захоплювали вас? Можливо, вивчення мовного курсу може бути вашим інтересом. Набридло ніколи не знати, як танцювати на весіллі? Запишіться на уроки танців. Любите добре приготовлену їжу? Можливо, в майбутньому вас чекають уроки кулінарії. Це про те, щоб вийти за межі зони комфорту, щоб допомогти вам рости як особистість. Найприємніше те, що поки ви ростете як особистість і дізнаєтесь про себе нове, ви збільшуєте шанси зустріти нових людей на сьогоднішній день, які поділяють ті ж інтереси, що й у вас.