Lifestyle

Секс-іграшки для проникнення: основи які необхідно знати

Незалежно від того, чи робите ви покупки для себе чи для того, щоб використовувати з партнером, секс-іграшки для проникнення можуть стати чудовим доповненням до вашого сексуального репертуару. Ось кілька речей, які слід пам’ятати.

  • По-перше, зайдіть в секс-шоп і трохи відчуйте всі різні типи іграшок і використовувані матеріали.
  • Не забудьте чистити свої іграшки між використанням, незалежно від того, використовували ви їх самостійно чи з партнером. Ми уже писали про догляд за іграшками, пр оце можете почитати у статті як обробляти інтимні іграшки.
  • Обов’язково знайте, з якого матеріалу виготовлена ​​ваша іграшка, щоб використовувати для неї правильні засоби для чищення, щоб забезпечити належне очищення.

Якщо ви збираєтеся вибирати іграшки для проникнення, потрібно пам’ятати кілька речей:

  • Не забувайте бути ласкавим до піхви або заднього проходу, коли використовуєте сторонні предмети для проникнення.
  • Якщо ви використовуєте щось абсолютно жорстке, наприклад скло або метал, ви можете пошкодити внутрішню частину порожнини, в яку ви проникаєте, тому входьте обережно. Хоча їх легше мити, вони не пропонують таку гнучкість, як інші матеріали.
  • Як і у всіх секс-іграшках, для отримання максимального задоволення використовуйте багато лубрикантів. Переконайтеся, що ви добре поінформовані про те, який тип лубриканту вам необхідний для цієї конкретної іграшки, оскільки деякі гелі можуть руйнувати матеріал секс-іграшок.

Фалоімітатори та вібратори

Фалоімітатори бувають усіх форм і розмірів. Деякі за формою нагадують пеніси, інші зовсім не схожі на пеніси. Деякі мають доповнення до них, щоб одночасно стимулювати клітор. Деякі фалоімітатори вібрують і обертаються. Деякі з них працюють від акумулятора, а деякими можна керувати за допомогою програми на телефоні. Більшість з них використовуються під час сольної гри, але деякі можна використовувати одночасно з проникненням з партнером. Існує ТАК багато видів, що невелика експедиція у світ секс-іграшок варта подорожі!

А перед тим як у Вас відбудеться експедиція почитайте вступний курс про різновиди і види вібраторів.

Іграшки для анального задоволення/проникнення

Великою популярністю користуються анальні намистини. Найкращий спосіб описати анальні намистини — це подумати про перлинне намисто, тільки «перли» розміром з виноград і нанизані далі один від одного.

Використовуючи анальні намистини, переконайтеся, що як намистини, так і анус добре змащені. Вставляйте намистини повільно, по черзі, насолоджуючись тим, як вони м’яко відкривають анус, і як сфінктер закривається навколо кожної намистини. Витягніть їх таким же чином. Ви можете вставити та витягнути лише одну-дві намистини, якщо хочете, або все пасмо.

Анальні пробки, як правило, являють собою невібраційні циліндричні іграшки, призначені для введення в анус і пряму кишку, які часто використовуються для підготовки заднього проходу до проникнення.

Анальні фалоімітатори, як правило, тонші для більшого комфорту і мають розширену основу або ручку, щоб не загубити її під час входження. Щоб отримати перевагу , обов’язково використовуйте велику кількість мастила як на фалоімітатор, так і на задній прохід.

Пам’ятайте, що після того, як ви використовуєте будь-яку секс-іграшку та вставляєте її в анус, НЕ вводьте її в будь-який інший еротичний отвір, не промивши її водою з милом або засобом для чищення, відповідним для матеріалу, з якого вона виготовлена. Ви також можете надіти презерватив на фалоімітатор і обов’язково поміняти його, якщо збираєтеся увійти в інший отвір.

Секс-іграшки можуть стати чудовим доповненням до вашого сексуального життя, незалежно від того, чи використовуються вони самостійно або з партнером.

А якщо Ви уже наважилися на покупку іграшки для себе і зупинилися на вібраторі, тоді прочитайте як вибрати вібратор для себе.