Lifestyle

Найкращі місця для сексу у будинку окрім спальні

Займатися сексом весело, але якщо весь час робити це в тому самому місці або в однакових позах, то він може швидко приїстись. Якщо ви вирішили злегка урізноманітнити своє інтимне життя, ми пропонуємо 11 місць, які теж можна пристосувати для своїх втіх.

Ми підібрали найкращі місця для сексу окрім спальні, які є у кожній квартирі чи будинку.

Місце №1: кухонний стіл

Уявіть собі: ви вдома самі й вирішили приготувати собі поїсти. Готування може стати дуже цікавою зав’язкою, а кухня – ідеальним місцем для спалахування іскри не тільки на плиті, а й між партнерами. Можна посадити дівчину на краєчок столу та розсунути їй ноги – найкраща позиція для оральних ласок . Або ж навпаки – на стіл може сісти чоловік. Що стосується вагінального сексу, то висота кухонного столу ідеально підходить для пози метелика – однієї з варіацій місіонерської позиції. Дівчина сідає на край стіл, розводить ноги, а чоловік входить до неї стоячи. Жінка може лягти чи упиратися руками для підтримки верхньої половини тіла. Ця поза сприяє глибокому проникненню та стимулюванню точки G. У ній можна пестити груди партнерки, її живіт та обличчя.

Місце №2: крісло

Просто сядьте і ви побачите, що атмосфера між вами з партнером розжариться миттєво. Крісло ідеально підходить для поз жінка зверху, вершник, розгорнутий вершник. Чоловік просто сідає на нього, а жінка сідлає чоловіка так, щоб він міг увійти до неї. Для посилення проникнення можна використовувати підлокітники. Ще один плюс цієї пози – можливість стимуляції грудей партнерки руками або ротом, а також зручність дотиків до її спини та волосся. Попросіть її встати, для опори взятися за спинку крісла і увійдіть до неї в позі доггі-стайл. Крісло підійде для орального сексу. Одному з партнерів треба сісти та насолоджуватися процесом.

Місце №3: крісло-мішок

Таке зручне для посиденьок з холодним пивом крісло-мішок стане відмінним місцем і для інших розваг. М’яке сидіння та досить тверда спинка дозволяють спробувати багато різних поз. Сядьте в крісло-мішок і посадіть партнерку до себе навколішки. Так ви зможете цілуватися, пестити один одного, а потім перейти до найцікавішого. У такому кріслі можна спробувати пози лотоса, дівчина зверху, розгорнута наїзниця та секс як на м’ячику для фітнесу.

Місце №4: ванна

Якщо у вас обох був важкий день, але вам все ще хочеться сексу, ванна може стати кращим місцем для нього. Все, що потрібно – це тепла розслаблююча вода, в якій ви могли б намилювати один одного перед тим, як перейти на інше заняття. Коли ви обидва вже у ванні, то нехай партнерка сяде між вашими ногами, спиною до вас. Почніть акуратно масажувати її спину, шию, живіт і поступово перейдіть на груди. Не забувайте цілувати її. Щоб завести її, можна простимулювати їй клітор . Для сексу у ванні найкраще підходить поза лотоса, в якій чоловік сидить, витягнувши ноги, а жінка сидить на ньому, обхопивши ногами його талію. У цій позі можна пестити все тіло партнерки, її груди, спину та інші ерогенні зони. Вона сприяє глибокому проникненню та стимуляції точки G. Також можна спробувати доггі-стайл та зворотну наїзницю.

Місце №5: підлога в спальні

Секс у ліжку може набриднути, але якщо ви наважилися вийти за її рамки, але поки не готові залишити спальню, то спробуйте переміститися на підлогу. Секс на підлозі дасть вам відчуття зміни та того, що ви робите щось ризикове та незвичайне. Підлога в спальні не менш цікава, ніж ліжко. На підлозі можна спробувати місіонерську позу, наїзницю стоячи, зворотну наїзницю, позу лотоса, доггі-стайл, 69 та багато інших. Якщо підлога видається вам занадто жорсткою, то спочатку постільте на неї покривало.

Місце №6: біля стіни

Це одне із найцікавіших місць, з якими можна експериментувати. Обом партнерам потрібно бути гнучкими для сексу біля стіни. Перший спосіб – це притулити партнерку до стіни, підняти одну її ногу і увійти до неї спереду. Другий спосіб: партнерка може обхопити ногами талію чоловіка, тоді як він триматиме її руками. Стіна в цьому випадку є опорою.

Місце №7: ванна кімната чи душ

Ще одне цікаве місце – ванна кімната або душова кабіна. Тепла вода допоможе не лише розігрітися, а й стане ідеальним супроводом прелюдії чи навіть сексу. Коли ви приймаєте душ, то покличте партнерку і запропонуйте намилити її. Робіть це ніжно, щоб стимулювати її ерогенні зони. Можна цілувати дівчину і пестити, щоб вона збудилася. Якщо ви плануєте перейти до прелюдії, то можна приступити до оральних пестощів або ручної стимуляції . При цьому ваша друга рука буде вільна і ви зможете пестити її груди, спину або обличчя. У душі можна зайнятися сексом, як у позі біля стіни чи доггі-стайлу. Також у поєднаній ванній кімнаті можна сісти на кришку унітазу та посадити партнерку зверху.

Місце №8: біля шафи

Якщо ви думали, що шафа потрібна лише для зберігання речей, то ви помиляєтесь. Він не буде зайвим і у сексі. Особливо добре займатися сексом біля шафи із дзеркалом. У цьому випадку ви зможете спостерігати один за одним у найпристрасніші моменти, що лише додасть пікантності та зробить процес дуже незвичайним. Шафа можна використовувати як опору в сексі стоячи, але також вона стане в нагоді для оральних ласок і доггі-стайл. Дівчині треба стати обличчям до дзеркала і нахилитися, щоб партнер міг увійти до неї ззаду. Найцікавіше, що ви обидва зможете бачити один одного в дзеркало під час сексу.

Місце №9: диван у вітальні

Він потрібний не тільки для перегляду телевізора, але і для пристрасного кохання. Зручний диван з міцною спинкою дозволить вам випробувати як лежачи, так і сидячи. Не кажучи вже про різноманітні варіанти орального сексу. Диван – це ідеальне місце для проведення вечора за переглядом фільму та обіймами під теплим пледом. Можна натякнути партнеру про продовження поцілунками та погладжуваннями. Також прискорити події можна, попросивши партнерку сісти чи лягти та приголубивши її руками чи ротом. На дивані можна спробувати незліченну кількість поз. Можна зайнятися любов’ю в тих же позах лотоса, місіонерської, наїзниці чи метелика.

Місце №10: крісло-гойдалка

Звучить інтригуюче, правда? Секс у кріслі-гойдалці може бути дуже гарячим та заводним. Цей предмет меблів, що рухається, допоможе вам довести партнерку до божевілля. Думка про секс у кріслі-гойдалці може здатися смішною, але насправді для нього потрібно мати достатню спритність і бути в хорошій фізичній формі. Чоловік повинен сісти чи лягти у крісло, а жінка сяде зверху на нього. Вона може скласти ноги позаду себе чи обвити навколо спини партнера. Рухи крісла, що розгойдуються, посилять проникнення і стимулюватимуть її клітор і точку G. Єдиний можливий мінус – це те, що чоловік у кріслі не може рухатися, і всім процесом керує дівчина.

Місце №11: балкон

Це чудове місце для сексу, якщо ви живете досить високо або у вас є жалюзі. Ви будете вдома, але при цьому на відкритому повітрі, що додає пікантності. Балкон може бути настільки ж універсальним для попередніх ласок та сексу, як і спальня. Хіба що на підлозі варто постелити покривало для більшого комфорту. Крім того, можна поставити на балконі свічки чи маленькі ліхтарики для створення романтичної атмосфери.