Питання-відповідь

Що таке ерекційне кільце? Навіщо потрібні насадки на пеніс?

Категорія секс іграшок під назвою “Ерекційні кільця і ​​насадки” – найпопулярніша категорія серед пар. Вони розраховані на збільшення тривалості та якості сексу, тобто щоб кожен партнер встиг отримати все, на що розраховував. Отже даємо відповіді що таке ерекційне кільце? Навіщо потрібні насадки на пеніс?

Давайте розберемося по порядку:

Ерекційні кільця – це досить прості за своєю конструкцією іграшки, які призначені для контролю над ерекцією. Виглядають такі пристрої дійсно як кільця, але також бувають у вигляді затяжок і петель.

Створені для того, щоб кров в пенісі затрималася довше, ніж іноді на те розраховує природа. Використання такого кільця знімає питання передчасної еякуляції, ерекція тримається довго і потужно.

Надівається на підставу ерегованого пеніса, в деяких моделях (подвійних кільцях) – одна частина на пеніс, інша на мошонку. Для того, щоб кільце правильно розмістилося, без хворобливих відчуттів, необхідно використовувати лубрикант. Нанесіть мастило на пеніс і на внутрішню частину кільця, потім акуратно рухайте іграшку на місце призначення.

Можливості насадок на пеніс різноманітніші. Залежно від моделі насадка може збільшувати габарити пеніса в довжину і / або ширину. А також може бути оснащена додатковим відростком для подвійного проникнення, або вібропристрою для стимуляції обох партнерів.

Отже, варто спробувати купити ерекційне кільце або насадку, якщо ви хочете вирішити одну з нижченаведених проблем:

  • млява ерекція
  • занадто швидке сім’я виверження
  • якщо розмір пеніса вас не влаштовує

У будь-якому випадку, це класний досвід для новачків, для тих, хто тільки відкриває для себе світ секс іграшок!

Сподіваємося ми дали відповіді для вас на запитання що таке ерекційне кільце та навіщо потрібні насадки на пеніс, і ви зможете особисто для себе визначити чи потрібне воно для вас чи вашого партнера у сексі. Якщо так то використовуючи ерекційне кільце (насадку на пеніс) дотримуйтеся усіх інструкцій з їх використання та насолоджуйтеся сексом без негативних наслідків.

One Comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *