Питання-відповідь

Як дівчині підготувати своє тіло до орального сексу

Оральний секс – це здорово, але багато жінок турбуються про те, як вони пахнуть внизу. Сором’язливість – поширене явище серед дівчат, коли їх партнери опускаються вниз, щоб пестити їх язиком. Якщо вас теж турбує це питання, то ми розповімо про те, як слід підтримувати гігієну інтимних місць.

Як дівчині підготуватися до орального сексу

●  Прийміть душ. Вимитися – один з кращих способів підготуватися. Якщо перед сексом ви сходите в душ, то після не будете сумніватися в своїй чистоті. Більш того, в душі можна приступити до прелюдії. Рушайте туди разом з партнером, щоб як слід розігрітися. У підсумку все може навіть закінчитися сексом в душі.

●  Приберіть зарості. Щоб залишатися чистою і не пахнути, потрібно стригти, голити або видаляти волосся в зоні лобка. Справа в тому, що в волоссі залишаються частинки виділень, через що в них можуть розмножуватися шкідливі мікроорганізми, що викликають неприємний запах. Крім того, відчуття, повного рота волосся, не надто обрадує вашого партнера.

Як потрібно мити статеві органи

•  Вульва або великі статеві губи. Це зовнішня частина статевих органів, яка закриває клітор, отвір сечівника і вхід у піхву. Через особливості будови в складках вульви може збиратися піт та інші рідини тіла. Мити великі статеві губи потрібно водою і м’яким милом.

•  Малі статеві губи. Цю область потрібно акуратно мити теплою водою. Не варто старатися, адже шкіра тут дуже ніжна і чутлива, і ви можете її пошкодити.

•  Піхва. Вагіна – це орган який сам очищається, який зазвичай не має неприємного запаху. Використання грубого мила і спринцювання тільки зруйнує природний баланс слизової. У здоровому стані піхва не має запаху, але якщо неприємний аромат з’явився, це може бути ознакою інфекції. Так що для миття вагіни досить рук і води. Якщо вам хочеться, то можна взяти м’яке мило без запаху, але не використовуйте його часто.

Чого не треба робити

1. Не протирати вологими серветками. Вони містять спирт і можуть зашкодити вашій ніжній шкірі. Крім того, після них залишається запах, що може не сподобатися вашому партнерові.

2. Не варто спринцюватися. Спринцювання – дуже шкідлива процедура, яка може порушити баланс кислотності вашого піхви і тим самим привести до його зараження.

3. Позбувайтеся волосся обережно. Шкіра в інтимних зонах дуже чутлива, і будь-яка подряпина на ній може закінчитися інфікуванням, так що голіться акуратно. Якщо ви підстригаєте волосся, то відтягуйте шкіру, щоб вона не потрапила в тріммер. Якщо ви плануєте епіляцію воском, то зверніться до професіонала, який знає свою справу і працює в санітарних умовах.