Lifestyle

Відірвіться на всі 100 в оральному сексі

Коли ви опускаетесь перед чоловіком, щоб зробити мінет, або він опускається на коліна, щоб побалувати вас своїм язичком, навряд чи такий вид ласк можна назвати дивним. Як би там не було, оральним задоволень теж можна додати вогню, головне, знати як оральний секс покращити.

Покращити мінет чи виконання куні покращить і ваші взаємини з партнером, особливо може збільшитися різноманіття ваших дій у ліжку. Щоб відірватися в оральному сексі повністю варто його поращувати, щоб це зробити дотримайтеся кілька простих рекомендацій.

Руки на голову

Коли чоловік встає перед вами на коліна, ніхто не заважає покласти руки під голову і дати чоловікові можливість робити свою справу … або спробуйте направляти його, використовуючи руки. Запустіть руки в його волосся або, для початку, покладіть їх йому на голову. Потім, як тільки він зробить щось по-справжньому класне, починайте повільно терти і масажувати його голову.

Але, якщо він зайде своїм язиком кудись не туди і заподіє вам дискомфорт, зупиніться і перестаньте робити масаж. порадьте йому прочитати статтю про те як зробити класний куні. Таким способом вам буде легко продемонструвати чоловікові свої реакції під час кунілінгуса. І не забувайте голосно «заохочувати» чоловіка, якщо він все робить правильно. Але і занадто імітувати не варто. Будьте завжди щирими, щоб було чітко зрозуміло чи варто вашому партнеру старатися більше чи ні.

Ще один приємний момент. Коли чоловік лиже вашу кицьку, а вам би хотілося, щоб він робив це інтенсивніше, просто притягну його голову ближче до вагіни. Ті ж самі поради стосуються й чоловікові. Він може скористатися ними, коли ви балуєте його мінетом.

Зоровий контакт

Досягнення зорового контакту в процесі мінета або куннілінгуса робить весь процес більш інтимним. «Але мова ж йде про те, щоб зробити секс більш незвичайним», – напевно скажуть представниці прекрасної статі.

Не переживайте, саме цій темі і присвячена стаття. Зоровий контакт допоможе зробити оральні ласки яскравим актом любові. Якщо ви подивіться на чоловіка саме в момент оргазму, то подаруйте йому воістину розкішні відчуття.

Правильний час і місце

Інший спосіб зробити мінет або кунілінгус більш гарячим – організувати його в незвичайному місці. Ознайомтеся з парочкою ідей.

  • У машині (але переконайтеся, що ви з партнером не порушуєте закон!)
  • У місці, де по-справжньому захопить дух, подумайте про гірській вершині або кручі, про пляж або інші місця, де вашому погляду відкриється дивовижний краєвид.
  • У порожній кімнаті на вечірці.
Завершення

Не так важливо, чи буде мінет в вашому виконанні дуже яскравим або дуже нудним, але, якщо завершити його правильно, то ефект буде приголомшливий. Нижче представлено кілька способів, як найкраще завершити мінет …

  • Чоловік кінчає жінці на руки, а вона потім поміщає сперму собі в рот.
  • Чоловік кінчає вам у рот, а ви проковтнули її, дивлячись в очі партнера.
  • Чоловік може закінчити вам на обличчя, шию, груди, дупу, спину або будь-яку частину тіла, яка йому дуже подобається.
Поза «69»

Поза «69» дуже легка у виконанні, а ще приносить багато взаємного задоволення обом! Зверніть увагу, що її теж легко виконувати в різних варіантах. Ви можете дізнатися багато нового для себе про те як зробити приголомшливий мінет своєму хлопцеві.

І звісно запитайте свого партнера чи партнерку як оральний секс покращити хоче він або вона, і чи потрібно це робити вам. Можливо того що є серед оральних ласок між вами двома достатньо партнеру, але якщо не достатньо вам скажіть йому про це і порекомендуйте почитати цю статтю.

Також не забувайте про те, що керувати оральним сексом можете безпосередньо ви, особливо просто у цьому випадку чоловікам, які можуть самостійно керувати своїми рухами під час мінету відносно своєї партнерки, але чи сводбається такий спосіб особисто для неї тут сказати важко. Тому що багато жінок можуть тяжко переносити такий досвід і відчувати певний дискомфорт, особливо коли чоловік не відчуває партнерки і аж занадто старається проникнути у горло до своєї партнерки.

Сподіваємося оральний секс покращити вам вдасться, і ваш мінет і куні буде більш яскравим.