Lifestyle

Анілінгус – керівництво для допитливих

Не всім до вподоби ідея цілувати або лизати анальний отвір партнера або дозволяти йому робити це з собою, однак багатьом людям цікавий цей вид контакту, відомий як анілінгус або рімінг. 

Сьогодні поговоримо про те, як підготуватися, як переконати партнера спробувати цей вид ласк, а також, що слід купити, відвідуючи в черговий раз секс шоп, щоб досвід анілінгуса був позитивним.

Оскільки вхід у піхву розташований близько ануса, то іноді під час кунілінгуса можна випадково потрапити язиком трохи далі, ніж хотілося, і при цьому жінка може отримати задоволення і захотіти продовження.

Іноді інтерес до анілінгуса виникає після інших анальних ігор. Найчастіше люди практикують масаж простати  і фінгеринг, але багато також користуються анальними пробками  і займаються анальним сексом. І після цього їм стає цікавим і анілінгус.

Всього лише інший вид ласк

В ріммінга немає нічого неправильного або ненормального. Якщо ви налаштовані проти нього, то згадайте, що не так давно оральний секс вважався жахливим збоченням і багато де був поза законом. Сьогодні оральні ласки не заборонені і входять в обов’язкову постільну програму у багатьох пар.

Анілінгус не настільки популярний, але в останні роки люди стали більш відкриті до сексуальних експериментів. Одне американське дослідження показало, що близько 15% жителів країни (20 млн. людей) пробували хоча б один вид анальних ігор. Саме по анілінгусу статистики немає, але якщо в цілому люди почали більше експериментувати в сексі, то немає нічого дивного в тому, що до даного виду ласк теж зростає інтерес.

У чому еротичність анілінгуса

В анусі і оточуючих його тканинах багато нервових закінчень, які дуже чутливі до ніжних і ласкавих дотиків – це ж можна сказати про губи і язик, тому, коли ці дві зони стикаються, виходить вельми багата палітра приємних відчуттів.

Анальна стимуляція приємна через м’язи тазового дна, розташованих над областю ануса. Вони стимулюються при введенні в анус іграшок, пальця або язика і підсилюють всі відчуття.

І нарешті, секс – це знак прийняття партнерами один одного. Анілінгус – це спосіб сказати: «Я люблю тебе повністю, жодна з частин твого тіла мене не відштовхує». Такий рівень взаємного прийняття може дуже сильно заводити.

Як поговорити про це

Якщо вам цікавий анілінгус, то спочатку потрібно обговорити його з партнером. Деякі пари вважають за краще говорити про такі речі в буденній обстановці. Іншим подобається обговорювати експерименти під час сексу. Поговоріть про анілінгус в комфортній для вас обстановці.

Якщо ви обидвоє не соромитеся говорити про секс, то можна просто сказати про те, що вам хотілося б спробувати анілінгус. Але якщо ви думаєте, що партнер навряд чи схвалить цю затію, то можна почати здалеку, ненароком згадавши про те, що ви читали про це і вам цікаво дізнатися, що думає про анілінгус партнер.

Якщо ви побачили на його обличчі огиду, то анілінгус навряд чи увійде в ваш сексуальний репертуар, принаймні, найближчим часом. Ніколи не тисніть на партнера, якщо він проти. Але якщо він зацікавився, хоча і вважає, що це не дуже гігієнічно, то ви можете розвіяти його побоювання.

Коли ви зважилися на анілінгус, то потрібно обговорити, хто що буде робити. Деяким люди подобається бути тільки активом або пасивом, інші ж не мають нічого проти обох ролей.

Найбільший страх

Через те, що анус безпосередньо бере участь в дефекації, багато хто думає, що при орально-анальному контакті їм доведеться зіткнутися з екскрементами. Це можливо. Навіть після ретельного прочищення в анусі можуть залишатися частинки фекалій.

Але ризик цього знижують гігієнічні процедури. Сексолог з Сан-Франциско і автор бестселера «Анальне задоволення і здоров’я» Джек Морін стверджує, що в анус і прямій кишці на диво мало екскрементів. Основна їх частина знаходиться вище в кишечнику. Ви відчуваєте бажання сходити в туалет по-великому, коли фекалії переміщаються в пряму кишку, і вони не затримуються там надовго. Велику частину часу, коли вам не хочеться в туалет, в прямій кишці, анальному проході і отворі знаходяться тільки частинки, які легко вимити.

Можливість інфікування

Під час анілінгуса є ймовірність отримати від партнера бактерії травного тракту. У шлунково-кишковому тракті живуть мільйони бактерій, які беруть участь у травленні, зокрема кишкова паличка. Ці мікроорганізми потрапляють в фекалії і можуть перебувати всередині ануса і біля нього. Вони не тільки допомагають перетравлювати їжу, але і можуть викликати зараження. Якщо кишкова паличка потрапить в вагіну або уретру, то вона може викликати бактеріальний вагіноз або цистит. Тому вульви і піхви не повинно торкатися нічого, що побувало в анальному отворі.

У травному тракті можуть бути і інші небезпечні мікроорганізми. наприклад:

● інші бактерії. Особливо шкідливі шигелла і сальмонела, які викликають харчове отруєння. Ці мікроби можуть провокувати гостру діарею, і якщо у однієї людини симптоми можуть бути легкими, то інший може страждати важче;

● кишкові паразити, лямблії та амеби, які теж викликають розлад шлунка;

● віруси, зокрема ВІЛ (вірус СНІД) та гепатиту A. ВІЛ зазвичай передається через кров. Тканини ануса дуже легко пошкодити до кровотечі, особливо у людей з гемороєм. Якщо ВІЛ-інфікована кров потрапить в рот до людини з найменшою кровотечею ясен, то можливе зараження.

Задоволення без страху

Коли ви знаєте, що такі небезпечні хвороби як ВІЛ можуть передаватися під час анілінгуса, то важливо дотримуватися підвищених запобіжних заходів:

Ретельне миття. Перед будь-яким орально-анальним контактом потрібно добре вимити анус і область навколо нього з милом.

● Спільний душ. Помитися – це добре, але прийняти душ удвох  – ще краще. В душі можна не тільки почати прелюдію, а й переконатися, що ви чисті.

● Клізма або анальний душ. Для ще більшої гігієни перед миттям можна зробити клізму або анальний душ. Клізма промиває анальний прохід і пряму кишку, прибираючи більшу частину екскрементів. Клізмою легко користуватися, і купити її можна в будь-якій аптеці. Просто встаньте на карачки, вставте наконечник клізми в анус, і обережно стисніть балон з рідиною. Через пару хвилин вирушайте в туалет і випустіть рідину. Балон можна наповнювати теплою водою і багаторазово використовувати. За таким же принципом діє анальний душ, тільки він має менший обсяг резервуара для води, і як наслідок, менше шкодить кишечнику, так як часте клізмування дуже шкідливе для організму.

● Кофердам. Кофердам – це товста пластина з латексу, що застосовується в стоматології, яку можна використовувати як презерватив, фізично розділивши анус і порожнину рота. Спочатку користуватися ним може бути незручно, але з практикою ви до нього звикнете. Кофердами продаються в аптеках, але замінити їх можна розрізаними презервативами без змащення або латексними рукавичками. У гіршому випадку можна взяти харчову плівку. Щоб підсилити задоволення, можна злегка помасажувати анус партнера зі змазкою перед анілінгусом з кофердамом.

● Миття після. Після анілінгуса без кофердама промийте рот антисептичним засобом або хоча б водою.

У моногамних парах, які зберігають вірність і впевнені у відсутності гепатиту, ВІЛ та паразитів, єдиний ризик під час анілінгуса представляють кишкові бактерії, з якими впораються клізма і промивка. За словами доктора Морина, у таких пар ризик заразитися під час анілінгуса вкрай малий. Тому обговоріть своє здоров’я і вирішите, якими засобами захисту варто користуватися вам.

Техніка анілінгуса

Є кілька поз, в яких цей вид контакт найбільш зручний:

● На четвереньках. Пасивний партнер стоїть у звичайній коліно-ліктьовий позі, а активний стає ззаду на коліна або сідає навпочіпки. Також можна злегка розсунути сідниці, щоб отримати кращий доступ до анального отвору.

● Нахил стоячи. Пасив стоїть і згинається в талії вперед, а актив стоїть навколішки або всідається ззаду.

● Лежачи на спині. Один з партнерів лягає на спину, згинає ноги і підтягує їх до грудей, а другий лягає на живіт. Під стегна першого можна підкласти подушечку , щоб анус був вище.

● 69. Для взаємного анілінгуса знадобиться трохи більше гнучкості, ніж під час взаємних оральних ласк, але багатьом подобається ця поза.

Коли ви вибрали для себе позу, то можна скористатися наступними порадами:

● робіть це повільно, якщо тільки партнер не просить про щось більше. Масаж, поцілунки, лизання стегон і сідниць поступово приведуть вас до ануса. Неквапливість підігріває очікування того, що ось-ось має статися і підвищує еротизм анілінгуса;

● використовуйте губи. Цілуйте анальний отвір партнера і зону навколо нього;

● використовуйте поверхню язика, щоб тиснути нею на анус;

● працюйте кінчиком язика навколо ануса і всередині нього.

Що б ви не вирішили з партнером про анілінгус, обговорення цього досвіду може зробити вас ближче. Ви краще дізнаєтеся себе і один одного. Вам стане зрозуміліше, чого ви хочете, а чого – ні.