Lifestyle

Жінка зверху: як повністю насолодитися цією позою

Наїзниця, вона ж — поза амазонки, вона ж — дівчина-ковбой, вона ж — жінка зверху… Ця плеяда поз, яка колись вважалася гріховною і навіть злочинною , давно виправдана. Ще б пак: вона дозволяє легко провести тонке налаштування і зробити це так, як подобається саме тобі.

1. Вибери той варіант, який зручніший і приємніший.

По суті, «жінка зверху» — це не одна поза, а цілий комплект. Ти завжди можеш вибрати, як тобі зручніше розташуватися:

– сидячи вертикально, спираючись ліктями або долонями в подушку або лежачи на грудях партнера;

– впираючись в матрац колінами (класичний варіант) або ступнями («азіатська наїзниця»);

– лицем до лиця, задом наперед або боком.

У будь-який момент ти можеш щось змінити і тим самим урізноманітнити відчуття — або перенести навантаження з однієї групи м’язів на іншу. Втомилися стегна — сядь навпочіпки або нахилися і обіприся на руки.

2. Кола на воді

У цьому положенні ти можеш вибирати не тільки кут нахилу і швидкість, з якою рухаєшся, але і характер рухів. Спробуй рухатися не тільки вгору-вниз, але і з боку в бік і навіть описувати тазом кола. Це дозволяє його члену тертися об всі стінки піхви, і ні одна чутлива точка не буде пропущена.

А ще ти можеш рухатися вперед-назад і при цьому тертися клітором об його лобок. Щоб посилити відчуття, можете підкласти подушку під його стегна. Така подвійна стимуляція — зсередини і зовні — творить дива.

3. Назустріч один одному

Якщо чоловік трохи допоможе тобі і теж буде рухатися назустріч тобі, відчуття в обох будуть набагато яскравіші, а збудження — сильніші. Так що не соромся його попросити, якщо він не здогадається сам.

4. Як на долоні

Плюс цієї позиції в тому, що в ній твій коханий може милуватися своїм тілом.

Мінус В тому, що якщо ти не впевнена у власній неперевершеності, він як і раніше може милуватися своїм тілом.

По-перше, те, що ти вважаєш недосконалостями, люблячий чоловік може сприймати цілком нормально. Він тебе вже бачив, і ти продовжуєш викликати у нього бажання близькості.

По‑друге, якщо тебе так турбує, як ти виглядаєш, що це заважає отримувати задоволення — вибирай не відкритий, а закритий варіант «наїзниці» — коли ти нахилилася або практично лежиш на грудях партнера.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *