Lifestyle

7 причин чому жінки погано займаються сексом

Ця стаття буде корисна як чоловікам, так насамперед і жінкам. Ми розповімо про наче очевидні, але й не дуже причини чому жінки погано займаються сексом

1. Чоловік повинен бути щасливий від того, що жінка лягла з ним у ліжко

Ні, ні і ще раз ні. Дорогі дами, зрозумійте ви вже, нарешті: ми живемо не у Великобританії XIX століття, де нормою вважалося під час злягання «заплющити очі і думати про англію».

Самі по собі всі ваші прекрасні западини, нерівності та отвори, звичайно, приємні. Але абсолютно даремні, якщо ви будете просто лежати колодою. Чоловік не повинен обслуговувати вас, як в салоні. Йому хочеться, обопільної жагучої пристрасті. Зрештою, він же старається, працює. Так чому ви вважаєте, що вам треба просто лежати і посміхатися в стелю?

Повірте, секс з безініціативною жінкою нічим не відрізняється від сексу з гарною лялькою з інтимного магазину. А обходиться значно дорожче.

2. Чоловік повинен сам здогадатися, як робити дівчині добре

А ось це справжній кошмар для будь-якого чоловіка. Уявіть: ваш коханець, який щиро хоче принести вам задоволення, який годину “працює” над вашим тілом, але результату все ще немає.

При цьому симулювати ви не хочете (ну, ви ж не така), а в голові у вас крутиться «Ну не туди, треба повільніше і під іншим кутом. І частіше». Але ви вперто мовчите, натужно посміхаючись на питання партнера «Ну як»?

Розумієте, чоловік не зобов’язаний здогадуватися про всі ваші улюблені пози та ерогенні зони. Особливо якщо ви з цим чоловіком перший-другий раз. Підкажіть йому, як вам більше подобається, ну не мовчіть же!

І до речі! В словах «член», «піхва» і «клітор» немає нічого соромно або смішного.

3. Мінет? Та це простіше простого!

Жінці здається, ніби сам факт того, що в її благородний рот потрапив, вибачте, мерзенний чоловічий пеніс, вже повинен викликати у чоловіка бурхливу еякуляцію.

Однак на ділі все йде, звичайно, трішки складніше. Зрештою, ви ж самі кажете, що кунілінгус потрібно робити довго і вдумливо. Ну так от з мінетом та ж історія! Це не дуже швидкий процес. І взагалі, зрозумійте, що в самій жінці чоловік досягає оргазму набагато швидше, ніж у неї в роті.

І ще: не треба раптом відриватися від процесу і обережно питати: «Ну як?» Гірше цього немає нічого! Хоча, справедливості заради, це правило працює для обох статей.

4. Без душу нічого не вийде! А ще без зволожувального крему для тіла, кондиціонера для волосся і пудри

Жінки, звичайно, бувають різні. Але абсолютна більшість дівчат страждають одним і тим же комплексом: я занадто брудна для інтиму.

Ні, звичайно, займатися любов’ю, якщо ви весь день бігали по вулиці або вантажили мішки з цементом в 40-градусну спеку, буде трохи неприємно. Але якщо ви 8 годин провели в добре провітрюваному офісі, не потіли і не бруднилися, а ваш чоловік пропонує вам швидкий легкий секс після роботи, то немає причин відмовляти, погодьтеся?

І ще: якщо вам ну дуже хочеться сходити в душ, а чоловік вже весь в нетерпінні, зробіть так, щоб душ був дійсно швидким (за пару хвилин цілком можна помити все необхідне). Не треба замикатися там на півгодини для комплексних процедур. Повірте, якою пахучою ви не вийшли б, за цей час у чоловіка зникнуть всі бажання.

5. Не чіпай мої ноги – я їх не голила. Не цілуй мене під пахви – вони спітнілі

Те ж, що і в попередньому пункті. Перестаньте зациклюватися на своїх запахах, зайвих волосках і інших абсолютно незначних для чоловіка речах.

Пам’ятайте: чоловік – це тварина. Запах жінки, особливо коханої жінки, йому тільки сильніше надасть завзяття. А на неголені ноги (тим більше неголеними ви називаєте ноги через день після гоління) нам взагалі плювати.

6. Якщо він не обіймає мене після і не говорить зі мною, він мене не любить

Після сексу (точніше, після еякуляції) у чоловіка в кров викидається неабияка кількість хімічних сполук, частина з яких викликають сонливість. Точного пояснення, чому так відбувається, у вчених немає, але факт залишається фактом.

Не варто тиснути на свого чоловіка, якщо він не готовий відразу після розпочати з вами двогодинну романтичну бесіду про стосунки. Пам’ятайте, що чоловік під час сексу витрачає багато сил, адже це він активно рухав тазом, стегнами і пальцями, а не ви (особливо якщо перший пункт – трохи про вас). Так що краще обійміть його самі.

А якщо справа відбувалося після важкого робочого дня, то чого ви хочете? Дайте йому трохи поспати. І вранці він приготує вам відмінний сніданок. А якщо він вас любить, то на вихідних обов’язково після сексу і по-обіймає поговорить.

 

7. Якщо мені боляче, я буду терпіти, щоб йому було добре

По-перше, ваш героїзм нікому не потрібен. Чоловіки не нелюди і робити комусь боляче вони не люблять і не хочуть. По-друге, чоловіки не дурні, вони часто можуть здогадатися, що обличчя вам скривило не від сильного оргазму, а від нападу болю.

Якщо процес  приносить вам больові відчуття, відразу скажіть про це чоловікові. Чоловік вміє вирішувати проблеми (його так виховували), так що разом ви точно щось вигадаєте.

 

Читайте також: Що відбувається з чоловіком в момент досягнення оргазму

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *