Lifestyle

Чоловік і вібратор — ідеальне поєднання

Муж и вибратор — идеальное сочетание

У кожної людини існує своє особисте ставлення до сексуальних іграшок. Хтось вважає, що секс-шоп — це магазин, що пропонує надмірності, без яких цілком можна обійтися, а комусь товари з магазинів інтимної продукції забезпечують найяскравіші моменти в сексуальному житті.

Якщо мова заходить, наприклад, про таку популярну секс-іграшку, як вібратор, то представників обох статей можна умовно розділити на три основні групи. Перша група — це чоловіки і жінки, які вважають, що вібратори не приносять абсолютно ніякої користі, і більше того — навіть згадка про них сприймається як щось ганебне. На думку таких людей, імітатор не може замінити справжній статевий орган чоловіка. Представники другої групи займають нейтральну позицію. Вони нормально ставляться до секс-іграшок взагалі і до вібраторів зокрема, у них навіть є фантазії на тему використання таких стимуляторів. Але їм надзвичайно складно подолати власну ніяковість і скутість в ліжку і спробувати фаллоімітатор в сексуальних іграх з партнером. У третю групу входять люди з широкими поглядами на інтимні стосунки. Їх сексуальна розкутість відкрила перед ними всі принади сексу, в тому числі переваги використання вібраторів. Для цих експериментаторів секс-стимулятори стали корисними і невід’ємними елементами інтимного життя.

Отже, ви все-таки зважилися розширити горизонти задоволень, і у вашому подружньому ложі з’явився новий член, а точніше — вібратор або фалоімітатор. Як же він може допомогти вам в інтимному житті? І якою буде реакція чоловіка на те, що у нього є конкурент в ліжку — нехай і штучний?

Про все по порядку. Ви прийшли в секс-шоп або інтернет-магазин з метою купити вібратор. Чи все-таки — фалоімітатор? Краще відразу визначитися. Фалоімітатор — це секс-іграшка, яка повністю відповідає своїй назві: він зовні імітує статевий член і відповідно може бути використаний в сексуальних іграх. Вібратор — пристрій, повністю аналогічний фалоімітатору, але при цьому додатково оснащений вібромеханізмом.

Ще одне питання, відповідь на яке допоможе вибрати потрібну модель. В якому вигляді сексу ви маєте намір застосовувати іграшку? Якщо ви хочете забезпечити додаткову кліторальну стимуляцію, зверніть увагу на невеликі моделі приблизно 10 сантиметрів в довжину; для анальних вібраторів характерна гладка поверхня; подвійні імітатори можуть одночасно стимулювати вагінальну і анальну зону. Доступні також особливі водонепроникні моделі, розроблені спеціально для сексу у воді. Вони часто представлені у вигляді гумових рибок або качечок.

Існують наступні можливості застосування вібраторів в інтимних іграх:

  • Нові яскраві відчуття для обох партнерів забезпечуються з допомогою погладжувань або поплескувань вібратором. М’яка вібрація діє дуже збудливо на ерогенні зони, передаючи приємні відчуття всьому тілу.
  • Завдяки спільному використанню секс-іграшок чоловіки зможуть глибше зрозуміти відчуття і реакції жінок на ті чи інші сексуальні дії. Це допоможе їм у виборі найбільш чутливих зон, темпу та інтенсивності рухів, які швидше приводять партнерку до піку насолоди.
  • Область застосування вібратора універсальна. Ним можуть користуватися і чоловіки, і жінки, з партнером або на самоті. Анальні і вагінальні вібратори забезпечують стимуляцію найбільш чутливих зон тіла.
  • Чоловікам вібратори відкривають дві можливості отримати задоволення. При використанні вібратора для подвійного проникнення, чоловічий член отримує вдвічі більш сильну стимуляцію. А подолавши скутість і довіривши партнерці масаж простати з допомогою вібратора, чоловік отримає надзвичайно яскравий і інтенсивний оргазм.

Жінкам варто нагадати, що чоловіки люблять очима, тому для них особливим задоволенням буде споглядання коханої жінки, яка одержує задоволення з допомогою вібратора. Для жінки це також стане джерелом нових еротичних відчуттів. Наприклад, ви зможете реалізувати фантазію про заняття сексом з двома чоловіками одночасно, причому без порушення будь-яких етичних норм. Всі види сексу тепер стануть приносити в рази більше насолоди. Підвищення розкутості допоможе вам стати вправнішим в сексі і приносити більше радості собі і коханому чоловікові. Ваші стосунки з чоловіком стануть більш щирими і відкритими, і вібратор не буде вашим особистим секретом.

Як і будь-яка інша секс-іграшка, вібратор не повинен стати наріжним каменем відносин між чоловіком і жінкою. Він покликаний зміцнювати справжні почуття і емоції, роблячи їх більш теплими і ніжними. Тому якщо ваш чоловік не вітає використання вібратора — варто це врахувати. Якщо ви не готові застосовувати вібратор з чоловіком — так йому і скажіть. Секс будується на довірі й вміння враховувати потреби партнера.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *