Lifestyle, Питання-відповідь

Чим зайнятися вечором з дівчиною? ТОП – 15 ідей

Будь-які відносини будуються на спільному проведенні часу. І часто постає питання чим зайнятися вечором з дівчиною? У вас можуть бути різні інтереси і навіть коло друзів, але виділяти час на те, щоб побути разом – обов’язково.

Сьогодні практично всі багато працюють, а після важкого трудового дня рідко залишаються сили на активні розваги. Однак існує маса способів спільного дозвілля, які допоможуть розслабитися і в повній мірі насолодитися один одним.

Кращі деї чим зайнятися вечором з дівчиною
  1. Влаштуй вечір спа-процедур. Прийміть ванну разом, гарненько потріть один одному спинку, зроби їй масаж, а далі плавно перейдіть в ніч.
  2. Разом подивіться романтичний фільм. Напевно такий жанр тобі не подобається – але повір, дівчині буде дуже приємно подивитися улюблене кіно саме в твоїй компанії.
  3. Підніміться на дах будинку і подивіться на зірки. Можна влаштувати пізнавальний екскурс по сузір’ях – сьогодні існує маса мобільних додатків з вивчення зоряного неба. Обов’язково скористайся одним з них в компанії своєї дівчини.
  4. Пориньте в минуле. Навіть якщо у вас вдома немає старих фотоальбомів, напевно в телефоні збереглося безліч фотографій часів початку ваших відносин. Подивіться їх і згадайте самі забавні і романтичні моменти того періоду.
  5. Потанцюйте. Напевно хоча б один з вас страшно соромиться танцювати при сторонніх людях. Потанцювати вдома у компанії другої половинки – відмінна ідея. А музику можна включити абсолютно будь-яку – не обов’язково ті треки, які зазвичай крутять в ресторанах і нічних клубах. Танці допоможуть відмінно розслабитися і міцніше спати.
  6. Влаштуйте один одному психологічне тестування. Інтернет – велика штука, адже там можна знайти все що завгодно. Зайди на сайт з подібними випробуваннями і позадавай їй питання, а потім вона тобі. І не ставтеся до цього заняття занадто серйозно – якщо якісь відповіді співпадуть з реальністю, то добре, а якщо ні – ну й добре.
  7. Замов доставку їжі. Визволи її або себе від необхідності готувати вечерю після важкого робочого дня. 15 хвилин – і у вас на порозі буде кур’єр з найулюбленішими стравами. А під час вечері можна подивитися улюблений серіал або телепередачу, розслабившись і насолоджуючись компанією один одного. Абож перегляньте уже згадани романтичний фільм.
  8. Пограйте в морський бій. Незважаючи на гадану простоту гри, вона дуже цікава. Напевно ти або твоя дівчина знайомі з правилами морського бою.
  9. Придумай для неї квест. Заздалегідь купи який-небудь невеликий подарунок, сховай його в квартирі і придумай кілька завдань або підказок, які допоможуть їй знайти презент.
  10. Подивіться футбольний матч або інші спортивні змагання. Як у тебе, так і у неї точно є улюблений вид спорту. Навіть якщо він не збігається – це зовсім не проблема, можна чергувати перегляд і заодно присвятити свою половинку в усі тонкощі твого улюбленого виду спорту. Поясни їй, що це не просто 22 мужика безглуздо бігають по полю і штовхають м’ячик – там все набагато цікавіше.
  11. Поговоріть про те, щоб ви хотіли отримати один від одного подарунок. Постарайся не зачіпати тему дорогих девайсів і тому подібного – навпаки, гарненько подумай, що б ти хотів отримати від неї такого, що б вона зробила своїми руками і від щирого серця.
  12. Пограйте в риму. Гра полягає в тому, щоб називати вголос будь-який предмет і відразу ж придумувати до нього слово в риму. Виходить дуже цікаво і весело, а також допомагає розвивати розум.
  13. Розгадуйте кросворд. В найближчому кіоску або на пошті купіть журнал з кросвордами і займіться його розгадуванням. Заняття, на перший погляд здається неймовірно нудним, затягне вас з головою вже через 15 хвилин.
  14. Займіться корисною справою: залізьте в шафу, переберіть всі свої речі і відкладіть ті, які ви вже точно не будете носити. Підійдуть як твої, так і її речі. Як буде вільний час, можна передати ці речі потребуючим і надати допомогу людям, які опинилися у важкій життєвій ситуації.
  15. Спокуси її. Одна з кращих справ, чим можна зайнятися ввечері з прекрасною дівчиною – це вдатися до любовних утіх.