Здоров'я, Питання-відповідь

Як підвищити жіноче лібідо?

Жіноче лібідо – є не що інше, як сексуальне бажання жінки. Під різними обставинами воно може згасати, з кожним роком ця проблема стає дедалі актуальнішою. І для цього потрібно здійснювати заходи, щоб підвищити жіноче лібідо.

Перш ніж розповісти, як підвищити жіноче лібідо варто розізбратися чому воно взагалі знижується.

У чоловіків закріпилася думка, що ідеальна жінка повинна заводитися з пів-обороту. Але в реальності все зовсім не так: збільшується кількість самотніх жінок, які не хочуть відносин і сексу, також жінкам доводиться займатися любов’ю без бажання, щоб не образити чоловіка.

Причини зниження лібідо

З віком жінки набувають різні комплекси, пов’язані із зовнішністю. Погана шкіра, зайва вага – через це вона не може розслабитися в обіймах чоловіка.

Криза у відносинах є ще однією причиною. Постійні сварки і образи відкладаються в голові, заважаючи інтимному життю. В цьому плані чоловікам набагато простіше відсунути проблеми на задній план.

Гормональний фон безпосередньо відповідає за жіноче лібідо. Перед менструацією жінки відчувають більший потяг, ніж після неї. Збій гормонального фону тягне за собою зниження сексуальної активності.

Побут і рутина, спокійне розмірене життя – з таким набором секс починає здаватися звичайним, як щоденне готування обіду.

Втома і емоційні перевантаження, пов’язані з роботою, домом і дітьми, відсутність відпочинку також знижують лібідо.

Звичайно що це не усі причини зниження жіночого лібідо, але перелічені нами причини є основними і зустрічаються найчастіше.

Як підвищити жіночий потяг?

Жінка повинна любити себе. Якщо чоловік вважає вас привабливою, то чому ви не згідні з цим? Запишіться на косметичні процедури, купіть красиву нижню білизну і зрозумійте, що ви прекрасні.

Налагодьте стосунки один з одним. Обговоріть свої страхи, чесно розкажіть про своїх почуття і переживання. Говоріть спокійним тоном, чоловік обов’язково зробить висновки.

Вживайте продукти, що стимулюють сексуальне бажання. До них відносяться морепродукти, шоколад, кедрові горіхи і багато іншого. Купіть свічки із запахом ванілі або кориці, придбайте аромалампу.

Використовуйте мінімум медичних препаратів. Деякі засоби хоч і володіють сильним ефектом, але деколи викликають наслідки у вигляді збоїв гормонального фону. Якщо є можливість, замініть ліки відварами лікувальних трав і насолоджуйтеся один одним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *