Питання-відповідь

Як одночасно отримати два оргазми, стимулюючи клітор і точку G

Якщо вам в житті пощастило, то у вас було безліч кліторальних оргазмів. Можливо, ви навіть досягали найвищої насолоди після стимуляції точки G. А фахівці кажуть, що цілком можливо отримувати подвійне задоволення, домагаючись змішаного оргазму. Отже в цій статті про те як отримати два оргазми одночасно.

Звичайно, це складніше, ніж досягти якогось одного оргазму, але секс-тренер і засновниця онлайн-журналу «Ignite Your Pleasure» Емі Левін говорить, що після невеликого тренування це цілком можливо.

Зрозуміло, що для отримання змішаного оргазму потрібно одночасно стимулювати клітор і точку G. Однак процес може дещо відрізнятися в залежності від сексуальної ситуації, в якій ви перебуваєте.

Під час мастурбації

Ви знаєте, що для вас спрацьовує, так що починайте з найприємніших ласк. Зосередьтеся на стимуляції клітора пальцями або іграшкою, залишаючи руки вільними. Досягнувши збудження, введіть іграшку зі спеціальним вигином для стимуляції точки G  і продовжуйте пестити клітор. Важливо як слід завестися перед введенням іграшки, адже точка G, так би мовити, прихована, поки ви не збуджені.

Під час орального сексу

Почніть з прелюдії, попросивши свого партнера зосередитися на кліторі. Після того, як ви возбудитесь (але поки не досягнете оргазму), нехай він повільно введе палець і почне робити пестливі руху. (Щоб допомогти йому знайти точку G, ляжте на спину і розсуньте ноги. Попросіть його ввести палець в піхву, тримаючи руку долонею вгору. Точка G знаходиться між входом в піхву і шийкою матки, а на дотик вона трохи шорстка, як поверхня волоського горіха.

Точка G Як одночасно отримати два оргазми, стимулюючи клітор і точку G

Якщо у вас є підходяща іграшка для стимуляції точки G, ваш хлопець може скористатися нею замість пальців, щоб досягти до необхідної зони, продовжуючи при цьому пестити ваш клітор ротом.

Під час сексу

Левін рекомендує попросити хлопця пестити клітор пальцями або іграшкою під час попередніх ласк. Потім, коли ви гарненько возбудитесь, слід почати займатися сексом в позі позаду (вона добре підходить для стимуляції точки G). Зіпріться не на долоні, а на лікті, опустившись нижче і вигнувши спину. Завдяки цьому ви зможете підняти і нахилити таз для максимальної стимуляції точки G.

Поза позаду Як одночасно отримати два оргазми, стимулюючи клітор і точку G

Читайте також: Точка G у чоловіків: де вона знаходиться і як стимулювати?