Lifestyle, Питання-відповідь

Базові прийоми тантричного сексу, з якими впораються навіть новачки

Якщо ви не поспішайте потрапити на фініш, а любите насолоджуватися процесом і смакувати кожну деталь, тоді напевно вам сподобається тантричний секс – так ви зможете повністю зануритися в дійство і відчути нові емоції. Не знаєте, з чого почати? Наші прості лайфхаки і базові прийоми тантричного сексу допоможуть вам швидко розібратися що до чого і подарувати партнеру (і собі теж) неймовірні відчуття.
Що таке тантричний секс і чим він відрізняється від звичайного?

Варто почати з того, що справжню популярність даний варіант близькості знайшов після одкровення співака Стінга, який якось в душевному пориві повідав, що практикує семигодинні марафони зі своєю дружиною (зрозуміло, включаючи «прелюдію» у вигляді спільної вечері та перегляду TV). Однак більшість людей пропустили повз вуха інформацію про супутню атрибутицію, з’ясувавши для себе основне – якщо хтось може віддаватися близькості сім годин, так чому б і їм не спробувати теж? На ділі ж все трохи інакше. Експерти стверджують, що під час тантричного сексу у новачків «вистачає терпіння» лише на 15-20 хвилин, в той час, як «професіонали» відводять на сам статевий акт біля 2-3 годин.

Так що ж таке тантричний секс? У буквальному перекладі з санскриту слово «тантра» означає «ткацький верстат» або «нитка, на яку нанизується все основне». Іншими словами, це можна трактувати, як «енергія, яка циркулює під час близькості, пронизуючи партнерів». Саме коли відбувається об’єднання чоловічої та жіночої енергії, у партнерів виходить досягти найвищу точку насолоди. Вони приймають (і розуміють) тіло другої половинки, насолоджуються самою близькістю і відтягують наступ оргазму (для них це є скоріше приємним бонусом, а не конкретною метою). Експерти стверджують, що при правильному (і гармонійному) підході, можна отримати не тільки фізичне, а й психоемоційне задоволення (освоїти так звану духовну практику), яку навряд чи з чимось можна порівняти.

Базові прийоми тантричного сексу до задоволення для тих, хто раніше не практикував щось подібне

«Це дуже складно», «Я не знаю, з чого почати», «Мені здається, що у нас так не вийде», «Я не займалася цим раніше і боюся все зіпсувати», – приблизно з такими думками новачки підходять до вивчення даного питання. З одного боку, їм дуже хочеться домогтися максимальної близькості з партнером і отримати новий чуттєвий досвід, але з іншого – вони переживають, що в спробах зробити якнайкраще, вони зроблять тільки гірше. Насправді експерти підбадьорюють, що потрібно лише налаштуватися на одну хвилю з партнером і віддатися у емоції (а не замикатися в собі).

З чого ж почати?

Підготуйтеся до процесу. Можна попрактикувати утримання, щоб у вас накопичилося достатньо сексуальної енергії, і ви змогли витримати марафон. Напередодні близькості відмовтеся від важкої і жирної їжі (інакше це під час процесу «щось може піти не так»), краще додайте в раціон мед, горіхи і фрукти (можна вибрати афродизіаки). Не забудьте зробити легкий комплекс вправ і як слід потягнутися – це допоможе підготувати м’язи до процесу, і ви будете краще відчувати своє тіло (а заодно і ваш партнер зможе оцінити вашу гнучкість і витривалість).

Що стосується приміщення, то необхідно заздалегідь упевнитися, що ліжко не скрипить і в кімнаті немає зайвих гострих кутів, які в найвідповідальніший момент можуть виявитися вельми недоречні. Якщо у вас є кондиціонер, то можна заздалегідь виставити оптимальну температуру, щоб потім не відволікатися і не переривати процес. Запаліть нічники, світло повинне бути приглушеним і м’яким, а сама обстановка – комфортна і приваблива​​до близькості. Можете заздалегідь підготувати музичний супровід, тільки прослідкуйте, щоб звук був м’яким, а не настирливим і гучним.

Безпосередньо перед близькістю можете помедитувати – звільнитися від негативних думок, забути про проблеми і налаштуватися на свого партнера. Медитувати, до речі, можна разом, це допоможе швидше «зловити» загальну хвилю.

Спокій тільки спокій. Навіть якщо ви вперше займаєтеся тантричним сексом, постарайтеся розслабитися і отримати максимальне задоволення. В даному випадку вам не потрібно відразу ж думати про те, як швидше дістатися до фіналу – залиште ці думки і максимально пориньте в процес. Ні в якому разі не поспішайте, ваші рухи повинні бути плавними і чуттєвими. В іншому випадку налаштуватися на одну хвилю буде складніше.

«Відчуй моє серце». Покладіть ліву руку на серце свого партнера і попросіть його зробити те ж саме. Відчуйте серцебиття, дивіться один одному в очі, забудьте про проблеми і негаразди і спробуйте «синхронізуватися між собою» (в такі моменти синхронізується дихання і серцебиття).

«Є контакт». Зоровий контакт дуже важливий, тому не відводьте погляд, а уважно стежте за реакцією партнера (що йому подобається або навпаки, викликає дискомфорт). Так ви зможете оперативно підкоригувати свої дії і доставити максимальне задоволення своїй другій половинці.

«Сила обіймів». Навряд чи хтось буде заперечувати цілющу силу обіймів, тому не відмовляйтеся від цього. Тільки зробіть це правильно, щоб максимально відчути один одного і почати обмінюватися енергетикою. Наприклад, ви можете сісти на коліна вашого обранця (обличчям до нього) і максимально притиснутися всім тілом. Зосередьтеся на відчуттях і не забувайте про зоровий контакт.

«Єднання душі і тіла». Коли ви досягнете єднання душі і тіла, максимально доставивши задоволення один одному і відчувши небувале збудження, можете переходити до інтиму, тільки вибирайте такі пози, де ви зможете утримувати зоровий контакт і рухатися плавно, не порушуючи гармонію.

«Все під контролем». Не забувайте контролювати збудження, якщо розумієте, що ви вже близькі до фіналу, спробуйте переключитися, зробити глибокий вдих і видих, поки не відновите свої сили. Повторіть це кілька разів, до тих пір, поки і ваш партнер не вийде на фінішну пряму і одночасний оргазм вам забезпечений. І хоча для тантричного сексу більше значення надається саме самому процесу (як до духовної практики), яскрава кульмінація стає приємним бонусом для партнерів і усвідомленням того, що вам вдалося досягти єднання душ і гармонізації відносин. Заради цього все і затівалося, адже так?

Що важливо, якщо вирішили попрактикувати тантричний секс з своїм партнером, обговоріть з ним усе це. Ви повинні обоє розуміти чого вихочете досягти і що для цього хочете робити. Важливо і детально проговорити усі базові прийоми тантричного сексу, і за бажанням цей список можете доповнити тим чого бажаєто обоє.