Lifestyle

Навіщо і коли потрібні рольові ігри в інтимному житті?

Як тільки у нас виникає потяг до протилежної статі, ми волею-неволею починаємо грати в сексуальні ігри. Адже це поняття має на увазі не тільки те, що відбувається в ліжку, але наші манери під час загравань, флірту, так само як і поведінка в стосунках з партнером. Давайте спробуємо розібратися, навіщо в сексі потрібні рольові ігри і як в них грати.

Найчастіше, коли люди говорять про сексуальні рольові ігри, їм на думку спадають колоритні образи в незвичайних квітчастих або шкіряних костюмах з різними аксесуарами. Однак далеко не завжди це пов’язано з настільки пафосними зовнішніми проявами. Звичайно, рольова гра передбачає, перш за все, вихід за рамки звичного антуражу і поведінки. Тобто, не скасовуючи можливість використання незвичних декорацій і костюмів, сексуальна рольова гра – це свіжий сюжет, цікавий і захоплюючий для кожного з партнерів. Основне завдання учасників гри в цьому випадку – показати себе або побачити іншу людину в новому хвилюючому амплуа.

У будь-якого виді ігор є свої правила – рольові ігри в сексі не виняток. І якщо ви маєте намір купити костюм медсестри і влаштувати “гарячий медогляд”, обов’язково врахуйте кілька важливих моментів:

Пам’ятайте, що ігри такого роду не допускають будь-яких дій проти вашої волі або волі партнера. Ви обоє повинні щиро хотіти зануритися в гру, в свою роль. Це своєрідний творчий процес, креативний підхід до інтимних стосунків. У вас є можливість втілитися в новому образі і побачити бажаного людини з іншого боку, але примус дуже ускладнить задачу.

Завжди потрібно враховувати бажання обох партнерів, адже в ігри такого роду грають дві людини, і якщо один з них не буде готовий до наслідування, ситуація може вийти буквально анекдотична або навпаки – сумна. Обопільна згода – це основа здорових взаємовідносин в будь-якому їх прояві. А тема для гри залежить тільки від вашої фантазії – можете спробувати повторити якийсь яскравий досвід зі своєї спільної інтимного життя або «відіграти» справжні сценарії від імені персонажів, які не мають нічого спільного з вами в звичайному житті.

Підготовка

Отже, ви вирішили влаштувати рольову гру – тепер не пропустите важливий етап підготовки до неї. Особливо якщо у вас з партнером вже довгі стосунки, за які склалася певна модель інтимного життя. З новим коханцем ситуація відрізняється. Оскільки з ним практично все нове, будь-яка гра принесе масу вражень і яскравих відчуттів. На початку відносин коханці найчастіше більш відкриті до експериментів. А з постійними партнерами важливо уникати монотонності, яка є найлютішим ворогом сексуального потягу.

Незнайомий партнер в ліжку – це скоріше образ, фантазії про нього, а не реальна людина, тому і рольові ігри в подібних випадках відбуваються абсолютно природно. Підготовка до рольової гри не має на увазі повноцінного сценарію з розписаними репліками акторів і режисера. Досить хоча б простого інтригуючого повідомлення на телефон партнера з грайливим попередженням про сексуальний сюрприз. Так ви зможете підготувати коханця, налаштуєте його на відповідний лад. Адже не кожна людина зможе адекватно відреагувати на незвичну поведінку партнера або незвичайний наряд без певного настрою.

Так навіщо потрібні рольові ігри?

Відповідь буде індивідуальним для кожної людини. Хтось просто шукає можливості зробити своє сексуальне життя більш різноманітним; пари, які прожили багато років разом, прагнуть таким чином уникнути рутини в емоціях, у взаємних почуттях. Деякі можуть реалізувати сексуальні фантазії тільки в іграх, отримати емоційну розрядку, привнести у відносини елемент новизни. Важлива лише обопільна готовність сторін. Відкриті відносини між розкутими партнерами, які не страждають від зайвого збентеження і готові ділитися фантазіями, стануть добрим підґрунтям для пристрасних рольових ігор. Однак якщо хоч один з партнерів відчуває, що не зможе відкритися, гра, швидше за все, не вдасться.

І все ж не слід відмовлятися від ідеї сексуальних рольових ігор, якщо когось вона бентежить. Спробувати в будь-якому випадку варто. Ймовірно, відразу не все вийде, але на наступний раз пара може виявитися вже на новому рівні відносин. Подружжя, маючи на меті оновити інтимне життя, повинні приділити час відвертій розмові, в якій кожен розповість про свої фантазії. Чим більше партнери повідають про свої бажання, тим вище шанс отримати задоволення від їх втілення.

Ще кілька аргументів на користь рольових ігор:

Як відомо, в природі чоловіків закладена схильність до полігамності. Сексуальні рольові ігри – це можливість подолати деякі рамки і отримати в одній жінці відразу кілька бажаних образів.
Жінкам часом буває надзвичайно непросто впоратися з накопиченими емоціями – як позитивними, так і негативними. У рольових іграх вони можуть дати їм вихід, і при належній підготовці партнерів це принесе користь і задоволення їм обом.

І що може бути цікавіше для люблячого подружжя, ніж таємниця, про яку знають лише вони двоє, і більше ніхто? Ось вони сидять за столом в гостях у друзів, і ніхто навіть не здогадується про те, що через пару годин він стане брутальним капітаном піратського корабля, який захопив судно, на якому буде вона – вишукана світська дама. Передчуття гри в такому випадку може порушувати не менше самого процесу.

Навіть якщо спочатку може бути присутнім деяке замішання, спробувати все одно потрібно – швидше за все, партнери все ж знайдуть широкий простір для пристрасті і задоволень. Важливо тільки за всіма позитивними сторонами створених образів і сценаріїв не втратити реальність і справжні стосунки. Адже любов спрямована не на ролі, а перш за все – на людей.

Гра і ролі.

Сексуальні фантазії – основа для рольових ігор. Ідея і сценарій гри часто є відображенням типу відносин між партнерами. І якщо уважно поставитися до них, можна зробити висновки можливі проблеми і спробувати за допомогою гри впоратися з ними.

Один з найбільш популярних типів рольових ігор – ігри з елементами підпорядкування. Ролі можуть бути самі різні: начальник – секретарка, залізна бізнес-леді – романтичний менеджер середньої ланки, юна покоївка в коротенькій спідничці – багатий господар великого будинку, поліцейська – затриманий і так далі. Вибір партнерів падає на подібні ігри з різних причин. Наприклад, очевидне лідерство і домінування одного з них. У грі ведений може зайняти провідну позицію, розрядитися, а лідер – отримати насолоду від пасивністю свого образу. Якщо ж в грі суть ролей залишається колишньою – партнерам варто попрацювати над гармонією між собою.

Ще одна улюблена коханцями різновид ігор – спокушання персонажів, які за сценарієм не досвідчений в сексі або з яких-небудь причин змушені його уникати. Наприклад, скромна черниця, малолітня “Лоліта”, сексапільна медсестра, вчителька або просто незаймана-недоторка – надзвичайно популярні образи в рольових іграх, які легко збуджують і розбурхують уяву. Вони допомагають отримати свіжі враження, пережити чергове “перше” побачення, випробувати новизну в тривалих відносинах.

Особливий шарм відрізняє спонтанні, незаплановані гри. Це пов’язано, як правило, з різким напливом пристрасті в найнесподіваніший час і в не потрібному місці. Наприклад, якщо парі пощастило опинитися наодинці в купе в поїзді, є прекрасна можливість розіграти сценарій раптової інтрижки між симпатичною провідницею і самотнім пасажиром. Особливу пікантність ситуації додадуть пасажири за тонкими стінками сусідніх купе.

Партнери, яким не чужа романтика і прагнення до краси відносин, можуть спробувати сексуальні ігри з використанням їжі і напоїв. Полуниця з вершками заслужено стала одним із символів пікантних тим, так само як ванни з шампанським, шоколадний або вершковий крем.

Власне, сценарії для рольових ігор не обов’язково вигадувати самостійно. Кому-то буде цікаво відтворити сцени з відео для дорослих. Але якщо проявити творчий підхід, можна використовувати сюжети відомих фільмів, книг або навіть казок. Хто сказав, що Червону Шапочку і Вовка не можуть зіграти чоловік і дружина, завершивши відому історію самим мирним і романтичним образом? Вибір сценарію і персонажів може бути найнесподіванішим, але головне – щоб між партнерами була щира пристрасть, взаєморозуміння, уважність до бажань один одного.

Сподіваємося ви зрозуміли навіщо рольові ігри, для чого вони потрібні. І пам’ятайте найголовніше визначитися з партнером навіщо вам як парі рольові ігри і чи взагалі вони вам необхідні. Можливо ваш партнер відмовиться від такої ідеї, про те якщо ви цього хочете спитати варто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *