Lifestyle

Що таке флірт, як правильно фліртувати?

Флірт – секретне жіноча зброя, яка завжди при ній. Це справжнє мистецтво. Деяким жінкам від природи дано вміння подобатися чоловікам, а інші можуть цьому навчитися. Уміння фліртувати – ключ до здорової самооцінки і надлишку чоловічої уваги. Навчившись фліртувати, можна відчути себе справжньою жінкою.
ЩО ТАКЕ ФЛІРТ?

Флірт – грайлива взаємодія між двома людьми. У його процесі людина (або обидва партнери) побічно дають зрозуміти про свою симпатію. Флірт виражається в жестах, компліментах з приводу зовнішності, почуття гумору і інших схожих діях.

За допомогою флірту можна швидко і ефективно залучити протилежну стать. Особливо добре вдається кокетувати жінкам. Вони володіють технікою зваблення і маніпуляцій. Однак, є і такі дами, які не можуть спонтанно почати проявляти інтерес до хлопців. Є поради, які допоможуть їм стати справжніми спокусниця.

ЯК ПРАЦЮЄ ФЛІРТ?

В процесі флірту мозок проробляє величезну роботу. Своїми жестами, рухами і спілкуванням людина дає зрозуміти про зацікавленість у партнері. Але чому всі ці маніпуляції неодмінно говорить про симпатії? Як стверджують вчені, все зводиться до внутрішньої потреби продовження роду. Коли людина кокетує, вона на підсвідомому рівні ділиться інформацією про здоров’я і з приводу того, як він підходить до процесу дітонародження. Крім цього існують деякі специфічні риси в зовнішності, які автоматично роблять людину красивішою в очах інших людей.

Так, невербальними ознаками жіночого флірту є ваблячі вигини тіла і виступаючі стегна. Все це – спроба привернути увагу до її тазу, який свідчить про те, що жінка здатна виносити і народити здорового малюка. Також хлопців більше приваблюють дівчата, у яких талія становить не більше 60-80% від об’єму стегон. Цей аспект також вказує на фертильність.

Коли чоловік протягом тривалого часу багато посміхається, пильно дивиться в очі, цими діями він хоче показати свою мужність і надійність. У чоловіках жінки знаходять привабливим видатну нижню щелепу, яка говорить про силу і влади. Спочатку потрібно проявити себе як усміхнену і доброзичливу людину. Поведінка має бути розкутою і природною. Коли партнер відгукнувся на приємне спілкування, можна пустити в хід тактильний контакт. Чоловік це явно оцінить.

Як фліртувати правильно?

Перед початком важливо надати очам максимальну виразність, скориставшись косметикою. Це створить спокусливий і кокетливий погляд. Привернути увагу чоловіка вдасться швидкими поглядами. Для цього потрібно подивитися йому прямо в очі протягом секунди, після чого відразу відвести погляд убік. Чоловік відчує це, що притягне його увагу. Коли контакт встановлено, саме час переходити до інших прийомів.

Швидкоплинні погляди мимоволі зацікавлять хлопця. Далі можна показати йому свою симпатію. Можна довго дивитися на нього, а потім різко опустити погляд або направити його в бік. Слід повторити так кілька разів. Цей метод допоможе на початку знайомства або наштовхне на нього.

Якщо в цей момент дівчина розташовується в іншому кінці кімнати і сидить на стільці, слід подивитися на об’єкт обожнювання через плече. Такий погляд справляє надзвичайно сильне враження на хлопців. Плече в даному випадку у них буде асоціюватися з грудьми, що автоматично зробить дівчину сексуальною.

Щоб це здійснити, рекомендується повернутися боком до чоловіка, зробити обличчя впівоберта і трохи підняти плече. З такого положення потрібно кидати багатозначні погляди на об’єкт симпатії, а потім відводити їх. При цьому зовсім не обов’язково кидати погляд в очі цьому чоловікові або на частині його тіла.

Досить подивитися в його сторону, але нібито повз нього. При такому розкладі хлопцеві може спочатку здатися, що дівчина робить йому увагу, а коли зрозуміє, що на вигляд так не здається, він мимоволі захоче зацікавити її.

Щоб об’єкт симпатії звернув увагу на дівчину, вона повинна слідувати супутнім рекомендаціям.

Що для чоловіків привабливо в жінках:

  • впевненість пані в її красі і чарівності. Для флірту з чоловіком необов’язково бути запаморочливою красунею, головне – вміння себе подати. Впевненість дівчата в тому, що вона особлива, змушує і інших так само думати.
  • Уміння бути цікавим співрозмовником. На початку спілкування не повинно бути серйозним або до чого-небудь зобов’язуючим.
  • Посмішка, жіночність. Акуратно укладене волосся і приємний, ненав’язливий аромат.
  • Кокетливий погляд. При цьому дама повинна бути злегка загадковою. Нехай, така фраза здається заїждженої, це дійсно те, що подобається чоловікам, і що вони хотіли б бачити в своїй супутниці.
Практичні поради дівчатам по флірту

В першу чергу, погляд повинен висловлювати сексуальність. Цій техніці потрібно навчитися. Рекомендується встати вдома перед дзеркалом, і порівняти різні види поглядів. Наприклад, спочатку можна подивитися в своє відображення, думаючи про роботу, а потім – про еротичні танці, у красивій і спокусливій білизні. Різниця в рисах обличчя і емоційних посиланнях стане відразу очевидною. Цей тренінг допоможе навчитися сексуальному погляду, який здатен зачарувати будь-якого чоловіка.

Кожен рух, дія і слово повинні виглядати максимально природно. Чоловіки не терплять удавання, і навіть самий спокусливий погляд не здатний пробудити в ньому будь-які емоції, якщо дівчина робить це штучно. Чоловік хоче розуміти, що перед ним особа, а не м’якотіле створення, яка бажає сподобатися будь-яку ціну.

Психологи також стверджують, що кожна жінка від природи володіє мистецтвом зваблювання. Проблема в тому, що деякі не втрачають самовладання і застосовують жіночі хитрощі на практиці, а інші дівчата геть забувають про них.

Флірт є важливою складовою при знайомстві, не варто забувати про нього і списувати з рахунків. Багато в чому він визначає подальші відносини між чоловіком і жінкою.